Zoeken
 
 

Grote speler door Limburgse bouwfusie


Halen, 9 juli 2014
Van de Kreeke Bouw met vestigingen in Halen en het Nederlandse Nuth en de Nederlands-Limburgse Habets Bouwgroep kiezen voor een gezamenlijke toekomst. Complementariteit is het ordewoord.

De nieuwe groep Habenu-Van de Kreeke biedt vanaf nu een allround dienstverlening aan: van bouwconcept, tot realisatie, service en onderhoud. Gekoppeld aan een duidelijke groeiambitie, tegen 2017 mikt de groep op een omzetstijging van 10 procent.


Zowel Van de Kreeke als Habets zijn in eigen streek gereputeerde bouwbedrijven. De evoluerende bouwmarkt doet beide sterke bedrijven er nu voor kiezen om samen verder te gaan als Habenu-Van de Kreeke. ‘Door de samensmelting van onze bouwafdeling met Habets Bouwgroep, versterken wij onze positie op de Nederlandse markt. Voor onze Belgische afdeling heeft deze fusie vooralsnog minder impact. Op termijn zullen we uiteraard de kennis van Habets inzake onderhoud en bouwservice ook op de Belgische markt gaan aanbieden', aldus Bas van de Kreeke, die in de nieuwe groep zal opereren als technisch-commercieel directeur.

 

Complementair

Van de Kreeke opereert al jaren als een veelzijdig, innovatief bouwbedrijf en is actief in wegenbouw, speciale technieken en bouw. Van de Kreeke wegenbouw en speciale technieken blijft zelfstandig opereren met Bas van de Kreeke als algemeen directeur. De rijke expertise van Van de Kreeke inzake wegenbouw en speciale technieken is een uitgesproken meerwaarde voor de nieuwe groep Habenu-Van de Kreeke. Vaak zijn klanten immers naast bouwkundige voorstellen ook op zoek naar infrastructurele oplossingen, die vanuit het groter geheel in één pakket zullen worden aangeboden.
De Habets Bouwgroep is vooral een sterk bouwbedrijf. Zij nemen service of onderhoud voor scholen en bedrijvenparken voor hun rekening. Zo heeft de klant voor al zijn vragen een aanspreekpunt. Bovendien zal Habenu-Van de Kreeke ook in de toekomst nog meer inzetten op innovatie. Zo kan de nieuwe groep dankzij allerlei vernieuwende oplossingen op maat van de klant een toegevoegde waarde bieden, onder meer in maatschappelijke bouwvraagstukken als vergrijzing, zorg of duurzaam wonen.

 

Groei realiseren

Voor de nieuwe groep Habenu-Van de Kreeke rekent men op een omzetstijging van 10 procent tegen 2017. Samen stellen beide bedrijven circa 100 personen te werk. Ook hier is de ambitie uiteraard om verder te groeien. Dankzij de synergievoordelen die ontstaan dankzij het samengaan en om de innovatiekracht verder te versterken, heeft de nieuwe groep vandaag al vacatures.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren