Zoeken
 
 

Installatie I-Collector door OBS Constructie in België


Nootdorp (NL), 6 februari 2014
Tijdens de opbouw van de I-collector is OBS Constructie verantwoordelijk geweest voor het fabriceren van de staalconstructie, het vervaardigen van al het CNC draai- en freeswerk en de inkoop van alle inkoopcomponenten Vervolgens is de I-Collector op alle mogelijke punten naar tevredenheid getest en inmiddels geïnstalleerd in België. De I-Collector is de sensatie op het gebied van orderpicken en maakt het mogelijk om diverse processen te automatiseren.

Na het opbouwen van de machine in de werkplaats van OBS techniek in Nootdorp zijn er diverse testprogramma's gedraaid. Tijdens het draaien worden alle mogelijkheden van de machine getest. Na het testen heeft I-Collector Europe met haar cliënt de zogenaamde FAT (factory acceptance test) uitgevoerd. Tijdens deze FAT test wordt gekeken of de machine voldoet aan de gestelde eisen zoals snelheid, capaciteit, veiligheid, besturing enz. Nadat de I-collector de uitvoerige test naar tevredenheid heeft doorstaan, is er direct begonnen met afbreken en weer klaarmaken voor transport, van de machine.

 

Installatie van de machine

Het team van OBS, bestaande uit dezelfde mannen die verantwoordelijk waren voor de opbouw en testfase, heeft deze maand de I-collector snel en slagvaardig geïnstalleerd op locatie in België. Inmiddels zijn de veiligheidshekken om de machine heen geplaatst. Door het plaatsen van deze veiligheidshekken worden de medewerkers beschermd tegen bewegende delen. De besturing van de machine wordt gekoppeld aan het bestaande systeem van de eindgebruiker.

 

Gebruik van de machine

Uiteindelijk wordt de machine officieel overgedragen aan de eindgebruiker. Dit wordt gedaan doormiddel van een SAT (site acceptance test) Tijdens deze test krijgt de eindgebruiker de bediening van de I-Collector uitgelegd. Zodra dit in goede orde gebeurd is kan de eindgebruiker de machine definitief in gebruik nemen.

 

OBS Constructie ontwerpt en fabriceert machines en constructies in staal, aluminium en RVS.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren