Zoeken
 
 

Nieuwe voorzitter voor ondernemersnetwerk EO Belgium


23 januari 2024
De duurzame juwelenontwerpster Priyanka Mehta is aangesteld tot nieuwe voorzitter van EO Belgium, de Belgische tak van het internationale ondernemersnetwerk Entrepreneurs’ Organization. De jonge ethische ondernemer wil in 2024 het aantal leden van EO Belgium verdubbelen.

EO Belgium werd in februari 2017 opgericht als Belgische tak van het wereldwijde ondernemersnetwerk EO Global, dat meer dan 18.000 leden telt in meer dan 75 landen. De organisatie ondersteunt ondernemers bij hun persoonlijke en professionele groei. Leden krijgen toegang tot een wereldwijd netwerk van invloedrijke ondernemers zoals Richard Branson en Yuval Harari. Om toe te treden, is een minimale jaaromzet van één miljoen euro vereist. Priyanka Mehta leidt EO Belgium in 2024. 

 

Succesvol ondernemerschap

Priyanka Mehta bouwde op enkele jaren haar eigen ecologische juwelierszaak Nue Fine Jewelry in Antwerpen uit tot een gevestigde waarde binnen de sector. Ze beroept zich op jarenlange ervaring binnen de juwelensector, en op een sterke kosmopolitische achtergrond. Voor ze naar Antwerpen trok, woonde ze in Bombay, New York en Parijs.

 

Taunya Renson-Martin, voorzitter van EO Europe, ondersteunt Mehta's inzet en ondernemerschap. 'Onze organisatie wordt gedreven door enthousiaste ondernemers die elkaar actief inspireren op elk vlak. Als hoofd Marketing & Communicatie bij EO Belgium bewees Priyanka telkens opnieuw zo'n krachtige leidersfiguur te zijn.'

 

Grote ambities

Mehta koestert grote ambities. Tijdens haar voorzitterschap wil EO Belgium zijn aantal leden verdubbelen. Ze verbreedt ook het EO-jaarprogramma. Elke maand kunnen ondernemers hun ervaringen uitwisselen op de Forum Meetings. Vier internationale events focussen op persoonlijke en professionele groei. De eerste van 2024 vindt plaats in Zwitserland. Alex Osterwalder, grondlegger van het Business Model Canvas, verzorgt er een exclusieve managementworkshop.

 

Mehta: 'Bij EO Belgium erkennen we elke vorm van succes: sterke bedrijfsresultaten zowel als diepgaande persoonlijke transformatie. We moedigen al onze leden aan hun grenzen te verleggen door sterke relaties en grenzeloze leerervaringen. Samen bouwen we een betere toekomst op.'

 

Over Priyanka Mehta

Priyanka Mehta (°Antwerpen, 1986) behaalde in 2008 haar Bachelor in politieke wetenschappen, kunst en architectuurgeschiedenis aan de Universiteit van Columbia (New York). In 2012 werd ze Operations Manager bij juwelenbedrijf Jaianco (Antwerpen), waar ze sinds 2022 Head of New Business Development is. In 2022 was ze voorzitter Marketing & Communicatie bij EO Belgium. Ze volgt als nieuwe voorzitter Michael De Decker op en vervolledigt het bestuur met Mieke Verstraeten van Induver (Learning), Filip Smet van Amotek Technologies (Ledenwerking) en Dominique Van der Velden van Anders Beton (Ledenwerving).

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren