Zoeken
 
 

Productivity in Motion bij Siemens op MTMS Network Event


Kortrijk, 5 februari 2014
Met het oog op Industry 4.0 - de fabriek van de toekomst - zet Siemens vandaag de dag steeds meer dan ooit in op productieoptimalisatie. Wat onze automatiseringsoplossingen voor u kunnen betekenen, ontdekt u op MNE 2014.

Samen op weg naar een nieuwe industriële revolutie met de intelligente oplossingen voor machine tools. Maar ook industriële automatisering op maat: van werkwinkel tot productie-onderneming. Ontdek onze oplossingen voor uiteenlopende machineparken in de Siemens stand tijdens MNE . Sneller programmeren met de laatste versie van NX CAM: een complete oplossing voor onderdeelproductie en -design. Bladeren in de Manufacturing Resource Library : een revolutionaire Teamcenter-applicatie die NX CAM-gebruikers eenvoudige en overzichtelijke toegang geeft tot componenten en montagegegevens. Ontdek hoe slimme toevoegingen aan ons Sinumerik-portfolio de productiviteit, flexibiliteit en veiligheid in CNC-productie kunnen vergroten en zo het pad effenen voor Industry 4.0. Of het nu gaat om workshops, job shops of grote productielijnen, productie per stuk of massaproductie, met complexe of eenvoudige werkstukken: deze oplossingen maken van elk productiemodel een absoluut succes Meer inzicht verwerven in productieoptimalisatie?


Maak in de Siemens stand live kennis met onze LMS Test.Lab HD Acoustic Camera. Het is een geavanceerde en razendsnelle methode om geluidsbronnen, zowel stationair als non-stationair, real-time te lokaliseren. Binnen enkele seconden heeft de geïnteresseerde feedback om direct de productie te kunnen optimaliseren.


Standnummer E15

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren