Zoeken
 
 

Piet Demunter nieuwe COO Flanders Investment & Trade


22 november 2023
Flanders Investment & Trade (FIT) benoemt Piet Demunter als COO na een externe assessment procedure. Demunter, huidig COO van Brussels Airport Company, kwam als beste uit een pool van meer dan tachtig kandidaten. Hij wordt hiermee de eerste COO bij FIT, een nieuwe functie die de vernieuwingsoperatie bij FIT bekrachtigt.

Met de strategische transformatie van het agentschap wil CEO Joy Donné FIT nog sterker positioneren als cruciale actor voor internationaal ondernemend Vlaanderen. De COO wacht de belangrijke taak om de operationele werking op die nieuwe visie af te stemmen.

Joy Donné, CEO: 'Piet Demunter heeft een indrukwekkende staat van dienst. We willen onze klantenrelaties en businessprocessen vernieuwen en versterken om meer impact te genereren wereldwijd. Daarvoor hebben we iemand nodig met expertise in sales, met kennis van de Vlaamse en internationale bedrijfswereld en met people skills. Dat de huidige COO van een succesvol groot internationaal bedrijf zijn schouders mee wil zetten onder ons project, kan ik alleen maar toejuichen. Ik kijk dan ook enorm uit naar onze samenwerking.'

Demunter komt aan het hoofd te staan van het Department Business Management & Operations, dat zo'n zeventig werknemers omvat. Deze nieuwe operationele afdeling verbindt bedrijven in Vlaanderen met potentiële investeerders en buitenlandse aankopers via het buitenlands netwerk van FIT.
Demunter zal bij FIT starten op 8 januari 2024.

 

Over Piet Demunter

Piet Demunter (44 jaar) is tot op heden COO van Brussels Airport Company. Vooraf aan Brussels Airport Company bekleedde hij management posities bij Unilever Belgium. Onder zijn  vaardigheden vallen change management, business development, strategische planning en projectbeheer.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren