Zoeken
 
 

Dumaco neemt Ubroek precision in large machining over


7 november 2023
Dumaco, de grootste metaalbewerker van de Benelux, kondigt de uitbreiding aan met een nieuwe vestiging: Ubroek precision in large machining. Deze strategische stap opent voor Dumaco nieuwe deuren voor groei en innovatie, en waarborgt de toekomst en werkwijze van de medewerkers bij Ubroek.

Ubroek precision in large machining, opgericht in 1965 en gevestigd in Venlo, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een modern bedrijf gespecialiseerd in precisie metaalbewerking. Als toeleverancier leveren ze grote en complexe precisieonderdelen voor toonaangevende klanten uit Nederland, België en Duitsland in diverse branches, zoals de olie- en gasindustrie, de energiesector en de halfgeleiderindustrie.

 

John Hermans, de directeur van Ubroek, geeft aan dat hij geen opvolger had voor het familiebedrijf. "Daarom zocht ik naar een sterke partner waarop wij een waardevolle aanvulling vormen en verdere groei mee kunnen realiseren. Dumaco bestaat uit zeven vestigingen waarin wij de synergie zien."

Hermans zal voorlopig nog aan boord blijven en benadrukt: "Hoewel we als zelfstandige locatie binnen de groep blijven opereren, zullen we actief de samenwerking opzoeken met de andere vestigingen."

 

Nieuwe mogelijkheden en expertise

Edwin Voermans, CEO bij Dumaco , deelt zijn enthousiasme over de uitbreiding: "De toevoeging van Ubroek precision in large machining vormt een waardevolle aanvulling en stelt ons in staat om een nog breder scala aan klanten van dienst te zijn. We kijken ernaar uit om gebruik te maken van bijna 60 jaar aan expertise en de nieuwe mogelijkheden op het gebied van verspaning in grootschalige machinale bewerking."

 

Innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid centraal

"Ubroek precision in large machining deelt dezelfde visie en manier van werken als Dumaco," legt Hermans uit. "Het meedenken met de klant en het oprecht ontzorgen van onze klanten is een grote overeenkomst." Net als Dumaco biedt Ubroek enkele specialistische bewerkingen aan, zoals kotteren, carrousel draaien, slijpen, rond- en vlakslijpen, draadvonken en frezen. Beide bedrijven streven daarbij naar innovatie en continue verbetering om dezelfde hoogwaardige kwaliteit te kunnen blijven waarborgen. "De samensmelting van Dumaco en Ubroek precision in large machining belooft een toekomst waarin innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid centraal blijven staan", aldus Voermans.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren