Zoeken
 
 

Nieuwe generatie neemt roer over bij Radri


1 november 2023
Bij metaalbewerker en machinebouwer Radri uit het Limburgse Bree neemt een nieuwe generatie het over.

Dat meldt de internetkrant Made-In in een nieuwsbericht dat door het Limburgse bedrijf wordt gedeeld op Internet. Radri, dat zich specialiseert in complexe metaalbewerking en machinebouw en bedrijven als Audi en Tenneco tot zijn klanten mag rekeken, werd dertig jaar geleden opgericht door Chrit Vanaken. De oprichter draagt het bedrijf nu over aan zijn zonen Dries en Raf Vanaken.

 

Vanaken senior heeft alle vertrouwen in zijn zonen die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen. ‘Als je er in moeilijke tijden voor je klanten bent, vergeten ze dat niet gauw. Nu ik zie dat mijn zonen deze instelling ook hebben, en dat ze ook zullen vechten voor elkaar, kan ik stilaan met een gerust hart het wat rustiger gaan doen", zegt deze.

 

De tweede generatie zegt er klaar voor te zijn. "We hebben papa altijd keihard zien werken, en we begrepen als kinderen niet altijd goed waarom dat nodig was", klinkt het uit de mond van Dries. "Nu we zelf in zijn schoenen staan begrijpen we wat je ervoor terugkrijgt. En dat heeft eigenlijk niks te maken met geld. Het feit dat medewerkers én klanten op je rekenen is stresserend, maar ook enorm motiverend."

 

Uitbreidingsplannen

Radri heeft zo'n tien werknemers in dienst en telt 3.000 vierkante meter productieruimte. Raf Vanaken liet in een interview aan TV Limburg vorig jaar al weten een mogelijke uitbreiding van het bedrijf te ambiëren.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren