Zoeken
 
 

RoboJob-systemen op zes stands bij EMO


Hannover, 28 augustus 2023
Over 3 weken gaat de EMO-beurs van start, ’s werelds grootste beurs in de maakindustrie. RoboJob werkt al maandenlang aan de voorbereidingen voor de EMO, 's werelds grootste beurs in de maakindustrie. Het bedrijf in CNC-automatisering zal maar liefst veertien robotsystemen tonen op de beurs.

Na vier jaar keert de EMO eindelijk weer terug naar Hannover, en daar wil RoboJob stevig uitpakken. Tijdens de laatste editie in Hannover toonde de Belgische CNC-specialist de Tower, een Turn-Assist én ook een Mill-Assist. Wie dit jaar op de beurs gaat rondlopen, zal niet naast RoboJob kunnen kijken. Maar liefst veertien RoboJob-systemen zullen op zes verschillende beursstanden te zien zijn.

 

'De EMO in Hannover is dé belangrijkste beurs voor ons,' licht CEO Helmut De Roovere toe. 'Al sinds 2013 tonen we hier wat we in onze mars hebben. Duitsland is het grootste industrieland van Europa en al jaren onze grootste markt. De beurs trekt bezoekers aan van over de ganse wereld. We zijn dan ook enorm fier dat we hier niet enkel met een eigen beursstand staan, maar onze oplossingen ook nog eens op tal van andere standen zullen tonen.'

 

Zo zal RoboJob onder andere te zien zijn op de beursstanden van Mazak, Okuma en Smec. Ook bij Victor en Emco kunnen bezoekers terecht voor meer informatie over de RoboJob-systemen. 'Dit zijn allemaal partners van RoboJob die vertrouwen hebben in onze oplossingen en onze technologie ook willen tonen aan hun klanten. Het bevestigt onze positie van marktleider met meer dan 1.500 installaties verspreid over Europa. We zijn ervan overtuigd dat we dankzij onze deelname aan EMO onze positie nog verder kunnen uitbouwen en nóg meer klanten kunnen verder helpen in hun zoektocht naar meer rendement, capaciteit en flexibiliteit.'

 

EMO vindt plaats van 18 tot en met 23 september in de Messegelände van Hannover. RoboJob is te vinden in Hal 15, op stand B15.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren