Zoeken
 
 

Robojob trekt met nieuwe Coby-automatisering naar Metavak


Heist-op-den-Berg, 27 september 2022
Robojob neemt volgende week zijn nieuwste automatiseringsoplossing mee naar de Metavak (4, 5 en 6 oktober 2022): Coby CNC. Coby combineert de brains van RoboJob – ijzersterke software met intuïtief besturingssysteem – met de toegankelijkheid van een cobot.

Coby is een automatiseringsoplossing voor CNC draai- en freesmachines. Wat hem speciaal maakt, is dat de gebruiker hem zelf kan configureren, plaatsen en gebruiken. Het systeem is vrij van toeters, bellen en ingewikkelde functionaliteiten. Daardoor kan iedereen in enkele stappen het juiste systeem bestellen. De mensen bij RoboJob zetten de Coby al helemaal in elkaar voor hij de vrachtwagen op gaat. De klant krijgt een volledig werkend systeem geleverd dat alleen nog moet worden aangesloten aan de CNC-machine. Daarna kan Coby vrijwel meteen aan de eerste job beginnen. 

 

Gloednieuw systeem in de kijker

Het is nog maar de derde keer dat Coby laat zijn wat hij allemaal kan. Na een sneak preview tijdens de Automation Team Day afgelopen voorjaar, stond hij voor de eerste keer voor het grote publiek tijdens AMB in Stuttgart. ‘Het bleek een geslaagde vuurdoop, met veel positieve reacties en interessante gesprekken. Daardoor hebben we bij RoboJob zin om het systeem nogmaals in de kijker te zetten, deze keer wat dichter bij huis. De Metavak in Gorinchem is daarvoor de ideale gelegenheid.' Deze beurs trekt telkens een divers publiek, mede door de openingsuren. De deuren gaan pas 's middags open en bezoekers zijn welkom tot 21 uur. Daardoor is het mogelijk om na de werkuren langs te komen.

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren