Zoeken
 
 

Quality Pumps & Machines overgenomen door Nederlandse Van der Ende Groep


1 juni 2021
Quality Pumps & Machines wordt per 1 juni 2021 overgenomen door deNederlandse Van der Ende Groep. Dankzij deze overname kan Quality Pumps haar positie op de Belgische markt verstevigen en haar groeiambities kracht bijzetten.
Quality Pumps & Machines heeft sinds de oprichting in 2012 een forse organische groei doorgemaakt en is inmiddels niet meer weg te denken als belangrijke speler in de Belgische markt. Quality Pumps - verkoop, verhuur, service en herstelling van pompen, leidingen en toebehoren voor de aannemerij, industrie en overheid - is o.a. exclusief invoerder van de het gekende merk GRINDEX en van de slijtvaste pomp met woelkop DRAGFLOW en is tevens invoerder van de diesel aangedreven rioleringspomp S.I.P. Daarnaast beschikt het bedrijf over een moderne verhuurvloot van meer dan 120 pompen voor diverse toepassingen zoals tijdelijke (nood)pompen, drainagepompen, slibpompen, RVS dompelpompen, rioleringspompen, slijtvaste pompen met woelkop en diesel aangedreven pompen voor het verpompen van influent, bentoniet, vuil water, rioleringswater en slib of slurry.

De integratie

QPM heeft zowel vergelijkbare als complementaire business en is hierdoor uitstekend inpasbaar binnen de activiteiten van Van der Ende Groep.

 

De volledige integratie van QPM binnen Van der Ende Groep, zal gefaseerd plaatsvinden. De huidige eigenaar en drijvende kracht binnen QPM, Johan Broekmans, blijft aan en zal zijn kennis en ervaring stapje voor stapje overdragen. 'Ik ben er heilig van overtuigd dat we op korte termijn al diverse synergie voordelen kunnen realiseren. Daarnaast zien we de (cultuur)verschillen als een verrijking voor de groep. We gaan het beste uit twee werelden samenvoegen', zegt Lex van der Ende, Managing Director Van der Ende Groep.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren