Zoeken
 
 

Willemen Groep Onderneming van het Jaar


Brussel, 9 oktober 2013
Bouwbedrijf Willemen Groep is verkozen tot Onderneming van het Jaar 2013. EY (voorheen Ernst & Young) organiseert dit jaar de 19de editie van de Onderneming van het Jaar-award in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis.
Gedelegeerd bestuurder Johan Willemen ontving dinsdag de award uit handen van Voorzitter van de Europese Raad, Herman Van Rompuy. Willemen Groep liet Caviar Group, Cegeka Group en Noordzee Helikopters Vlaanderen achter zich. Het bedrijf is ontstaan in 1999 en is internationaal actief in de bouwsector als aannemer, toeleverancier en projectontwikkelaar. Willemen Groep heeft meer dan 1.800 medewerkers in dienst en realiseerde in 2012 een omzet van 600 miljoen euro.

 

Belgische bedrijven

Om succesvolle Belgische bedrijven te belonen voor hun prestaties lanceerde EY in 1995 de ‘Onderneming van het Jaar'-award. De award zet zowel grote ondernemingen als kleinere familiebedrijven in de kijker die opvallen door hun groei en zin voor innovatie, ondernemerschap, strategie, volharding en verantwoord bestuur.

 

Jury

Voorzitter van de jury, Baron Paul Buysse, licht de keuze voor Willemen Groep toe: "Willemen Groep werd gekozen vanwege de continuïteit van een succesvol familiebedrijf, dat werkt volgens alle criteria van Corporate Governance, maar ook voor de gebalanceerde dynamiek van het bedrijf dat, behalve succesvol te zijn in zijn kernactiviteiten, ook andere winstgevende en duurzame projecten ontwikkelt en tot een succes maakt. ‘

www.willemengroep.eu

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren