Zoeken
 
 

Meer dan 5000 bezoekers Welding Week


Antwerpen, 26 november 2019
Auteur:
Jerom Rozendaal
De Belgische laswereld kijkt tevreden terug op de lasbeurs Welding Week die afgelopen week plaatsvond in Antwerpen. Maar liefst 5567 bezoekers wisten de weg naar de Antwerp Expo te vinden van 19 tot 21 november.
Dit blijkt uit gegeven van beursorganisatie Easyfairs. Een deel hiervan waren studenten die de eerste dag van de beurs kleur gaven. In totaal kwamen er 4174 professionele bezoekers op het evenement af.
Alhoewel de bezoekersaantallen iets minder waren dan tijdens de vorige editie in 2015, toen er 5625 bezoekers waren, is de organisatie tevreden. ‘De reacties waren zeer enthousiast', vertelt Dieter Wilssens van Easyfairs. ‘Ook het lassymposium is zeer goed bezocht.'

BIL/NIL Lassymposium

De lasbeurs viel dit jaar samen met de vijftiende editie van het jaarlijkse lassymposium dat door Het Belgische Instituut voor Lastechniek (BIL) en het Nederlandse Instituut voor Lastechniek (NIL) georganiseerd wordt.

‘We zijn super tevreden met het symposium', vertelt Fleur Maas, directeur van BIL. ‘Dit was een record editie. We hebben nog nooit zo veel bezoekers gehad.' In totaal trok het symposium 308 bezoekers, waarvan 250 unieke bezoekers.

De maandag na de lasbeurs is Maas aan het bekomen van het symposium en de lasbeurs die vierjaarlijks plaatsvindt in Antwerpen en behoorlijk wat voorbereiding kost. ‘Onze stand is ook zeer goed bezocht geweest. Vooral het virtuele lasapparaat was een echte publiekstrekker en veel bezoekers kwamen ook vragen stellen over onze cobot.'
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren