Zoeken
 
 

Siemens en ABM lanceren nieuw assemblagecenter voor Simogear-motorreductoren


Fleurus, 26 september 2013
Het nieuwe assemblagecenter voor Simogear-motorreductoren van ABM is officieel ingehuldigd. Sinds begin juni staat ABM (Atelier Belge de la Manutention) in België in voor de assemblage en distributie van een reeks Simogear-motorreductoren van Siemens. Dit gebeurt vanuit het nieuwe assemblagecenter in Fleurus dat net is ingewijd.
Dankzij dit assemblagecenter kan Siemens samen met partner ABM een aanzienlijke inkorting van de leveringstermijnen realiseren. Daarnaast zorgt het center voor een verhoging van de capaciteit, de productiviteit en de flexibiliteit voor de levering van deze high performance aandrijfsystemen. Het nieuwe Siemens Assembly Center in het Waalse Fleurus heeft een officiële Siemens-certificering gekregen. ABM is tevens actief op het vlak van herstelling en onderhoud van de mechanische aandrijfsystemen.

 

Aandrijvingen

Hoewel ABM motorreductoren voor verschillende industrietakken verdeelt, legt het Simogear Assembly Center zich hoofdzakelijk toe op oplossingen voor aandrijvingen in de chemische, farmaceutische en voedingsindustrie, en de logistieke en waterbehandelingsector. Daarnaast behoren producenten van transportbanden, cementfabrieken, metaalconstructiebedrijven en de glasindustrie tot het klantenbestand. ‘De Simogear-motorreductoren zijn geschikt voor alle toepassingen', aldus Jean-Pierre Feltrin, afgevaardigd bestuurder van ABM. Behalve wormwieloverbrengingen en tandwieloverbrengingen met parallelle as, conische en coaxiale systemen, assembleert ABM ook lantaarndrijfwerken van type K4 voor de montage van IEC-motoren. En ook de assemblage van Siemens Simotics GP-motoren voor een reeks van motorreductoren gebeurt in Fleurus.

www.abmsa.be

www.siemens.com

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren