Zoeken
 
 

LVD breidt verbeterprogramma verder uit


Gullegem, 16 september 2013
LVD Company zet haar World Class Manufacturing verder door om de productiecapaciteit te verhogen, afval te verminderen en de productkwaliteit te verzekeren. Op de Opendeurdagen (25-27 september 2013) kan men kennis maken met deze producent van plaatbewerkingsmachines.

LVD zet haar inspanningen voor een slankere en rendabelere productie voort door haar World Class Manufacturing-programma te lanceren in meer afdelingen in haar fabrieken in België, de VS en Slowakije. Met World Class Manufacturing (WCM) wil de Belgische producent tot de besten in de branche behoren.

 

Continue ontwikkeling

Onder leiding van Peter Maes - directeur World Class Manufacturing zorgt LVD voor de continue ontwikkeling van haar productiemethoden en efficiëntie, gebaseerd op de WCM-principes en volgens de normen van de ‘House of Lean', de ‘7 mudas', Continuous Improvement en 5S.

 

‘We optimaliseren elke afzonderlijke stap van onze productieactiviteiten om de capaciteit te verbeteren, afval te verminderen en de best mogelijke kwaliteit van onze eindproducten te verzekeren. Het proces van continue verbetering om onze organisatie nog efficiënter te maken, is belangrijk om onze flexibiliteit te behouden en aan de eisen van onze klanten tegemoet te komen', legt Maes uit.

 

Van 25 tot en met 27 september organiseert LVD haar Opendeurdagen. Thema is Art 2 Part 2.0 plaatbewerkingsfilosofie. Ze tonen de nieuwste software en machines die erop gericht zijn bedrijfsprocessen vlotter en efficiënter te laten verlopen.

www.lvdgroup.com

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren