Zoeken
 
 

Flanders Make-symposium 2018: 'The future of the manufacturing industry'


Antwerpen, 12 september 2018
Op dinsdag 27 november organiseert Flanders Make zijn jaarlijkse symposium in Kinepolis Antwerpen. Tijdens deze inspirerende dag worden de trends besproken die de toekomst van de maakindustrie zullen definiëren. Hier worden onderzoeksresultaten geïllustreerd en toont Flanders Make concrete cases van bedrijven waarmee wordt samengewerkt.

Volgens Flanders Make vormt het jaarlijkse symposium een prima netwerkgelegenheid omdat je er, onder andere, CEO's, CTO's en R&D managers van grote bedrijven en KMO's ontmoet. Tijdens de netwerkmomenten kan er ook deelgenomen worden aan verschillende demonstraties van de resultaten van de samenwerkingen met bedrijven en andere onderzoekscentra. 


Het programma begint met een verwelkoming vanaf 9 uur 's morgens. De openingspresentatie is van de hand van Urbain Vandeurzen, voorzitter van de Raad van Bestuur van Flanders Make, en vindt plaats om 9.30u. Daarna volgen in de voormiddag vanaf 10 uur tot 11.15u keynote speeches van Jan Smits, Philippe Mol en Rik De Doncker. Op de middag is er ‘Evolving towards smart & highly adaptive products & production with Flanders Make' en is er een introductie tot vier demonstratiezones. Later volgen nog demonstraties, een broodjeslunch, testimonials en speeches van onder meer Wim Desmet, Mike James Bart Decloedt en Luc Deleu. 


Een laatste sessie keynote speeches start om 16.45u. Hier spreken Jan Beyen, Myriam Schepers en Paul Smith, waarna Europees parlementslid Anneleen Van Bossuyt en Dirk Torfs, CEO van Flanders Make het programma afsluiten en het tijd is voor een walking dinner. 


Inschrijven

Interesse? Surf dan naar https://www.flandersmake.be/nl/over-ons/evenementen/symposium-2018. Hier vind je meer informatie en kan je ook inschrijven. Houd er wel rekening mee dat alle presentaties in het Engels plaatsvinden.

 
print deze pagina mail door stel uw vraag
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

5 Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke krant met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
Verschillende specials waarin u uw bedrijf of product specifiek onder de aandacht kunt brengen
 5.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren