Zoeken
 
 

Ordina en WhereScape sluiten samenwerkingsovereenkomst voor ETL-diensten


Mechelen, 1 augustus 2018
ICT-dienstverlener Ordina, dat zijn BeLux-hoofdkantoor in Mechelen heeft, en leverancier van automatiseringssoftware voor data-infrastructuren WhereScape hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor ETL-diensten (Extraction, Transformation en Load)en de automatisering van datawarehouses. Hiermee spelen ze in op de groeiende vraag naar automatisering en het beheer van data-infrastructuren en naar analyse van big data

Ordina merkt bij klanten in de Benelux een toenemende vraag naar ETL-jobs en datawarehouse automation. Het ervaart tegelijkertijd dat er door de groeiende hoeveelheid data steeds meer nood is aan structuur en overzicht. 


Efficiënt en eenvoudig organiseren 

WhereScape moet de ICT-dienstverlener helpen om datawarehouses, data vaults en datamarts snel, eenvoudig en efficiënt te automatiseren. Ordina kan helpen om de introductie van nieuwe producten en diensten te verkorten, kosten terug te dringen en de kwaliteit van de data te verbeteren.


Na uitgebreide tests koos Ordina voor de oplossingen van WhereScape. Het doet dit omdat organisaties met WhereScape onder andere hun data-infrastructuren eenvoudig vormgeven, visualiseren en plannen in 3D. WhereScape Red versnelt de ontwikkeling, uitrol en processen van data-infrastructuur projecten en WhereScape Data Vault Express stelt organisaties in staat om de data levenscyclus te automatiseren en ontwikkelingsprocessen te versnellen.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren