Zoeken
 
 

Hyundai Construction Equipment Europe opent nieuw Europees hoofdkantoor in Tessenderlo


Tessenderlo, 18 oktober 2017
HCEE (Hyundai Construction Equipment Europe) heeft begin oktober het nieuwe complex in Tessenderlo officieel geopend. Op het 81.000 vierkante meter nieuwe terrein kan de capaciteit van de opslag en aanvoer van machine-onderdelen verdubbeld worden.

De belangrijkste boodschap van de openingsceremonie was heel duidelijk: een nieuw bedrijf, een nieuw hoofdkantoor, een nieuwe visie. Nadat Hyundai Construction Equipment op 1 april 2017 een onafhankelijke bedrijfseenheid is geworden, vormt de opening van het nieuwe Europese hoofdkantoor in Tessenderlo de volgende grote mijlpaal op weg naar het gezamenlijke doel: de top vijf van fabrikanten in de internationale markt voor bouwmachines te halen voor 2023. 

 

Nieuw Europees hoofdkantoor

Het nieuwe complex omvat een gloednieuw kantoorgebouw van 5400 vierkante meter met drie verdiepingen, een magazijn van 13.000 vierkante meter, een Hyundai Training Academy, een evenementenzaal en een showroom. De constructiewerkzaamheden vertegenwoordigen een investering van 30 miljoen euro.

 

Op de 81.000 vierkante meter aan nieuw terrein kunnen we de capaciteit van onze opslag en aanvoer van machine-onderdelen verdubbelen. Klanten worden verwelkomd op de nieuwe locatie en het Hyundai-dealernetwerk zal profiteren van eersteklas commerciële en technische training. 

Infrabo, een bekende Belgische architectuur- en ontwerpfirma met uitgebreide ervaring in de b2b-industrie, heeft de nieuwe locatie ontworpen. Cordeel, een hoofdaannemer, heeft het hele gebouw geconstrueerd. 

 

Een nieuw bedrijf, een nieuw hoofdkantoor, een nieuwe visie

Alain Worp, algemeen directeur van Hyundai Construction Equipment Europe: 'De nieuwe faciliteit is een grote stap vooruit voor onze Europese afdeling. Nadat we eerder dit jaar een onafhankelijke bedrijfseenheid zijn geworden, het bedrijf opnieuw hebben ontwikkeld en onze algemene visie voor 2023 hebben gedefinieerd, wijst dit nieuwe Europese hoofdkantoor er duidelijk op dat Hyundai Construction Equipment snel vooruitgaat. We laten de markt zo ook duidelijk weten dat wij er zijn en dat we ergens heen gaan. Voor mij is dit slechts het begin van onze succesvolle weg naar de toekomst.'

 

Hyundai Construction Equipment Europe is alom erkend als leider op de Europese markt voor bouwmachines. Via uiterst geavanceerde fabrieksautomatisering, een inspectiesysteem voor kwaliteitscontrole met nultolerantie en innovatieve engineering biedt het bedrijf een ruim assortiment bouwmachines voor uiteenlopende toepassingen. We produceren meer dan 100 modellen van zware bouwmachines, waaronder hydraulische graafmachines, wielladers, industriële vorkheftrucks en schrankladers. Deze producten worden door HCEE op de markt gebracht via een netwerk van meer dan 140 erkende distributeurs in ruim 30 landen.

 

www.hyundai.eu

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren