Zoeken
 
 

RoboJob keert weer terug naar Gorinchem


Heist-op-den-Berg , 4 oktober 2017
Met de EMO-beurs in Hannover is het beursseizoen van het najaar weer van start gegaan. Op EMO was de belangstelling erg groot voor de nieuwste producten van de Belgische CNC-specialist. Nu keert RoboJob weer terug naar de eigen contreien, waar het in Gorinchem deelneemt aan de Metavak-beurs.

Het is al voor de derde keer dat RoboJob deelneemt aan Metavak.  Met de twee nieuwste aanwinsten in het al ruimte productportfolio, zal ook dit jaar de interesse groot zijn. 

 

Op EMO stelde RoboJob immers haar eerste ‘geïntegreerde' model voor: de Turn-Assist 200i.  Bij dit standaardproduct - voor de automatisering van draai- en slijpmachines, en ook draai/freescombinaties - werden de werkstuk aan- en afvoer, de robot, de bedieningsconsole én de veiligheid op één onderstel geassembleerd.  Dat biedt het voordeel dat deze automatisering erg makkelijk van de éne CNC-machine naar de andere verplaatst kan worden.  Een transpallet of vorkheftruck volstaat om de automatisering snel en gemakkelijk van de ene naar de volgende machine te verplaatsen, waar men ook meteen aan de slag kan.

 

Het was echter vooral de imposante Tower die met de aandacht ging lopen op EMO.  De rijzige toren toonde er niet enkel ‘werkstukbelading', maar ook het beladen en ontladen van opspanningen.  Op termijn zal de Tower ook alle gereedschappen kunnen beladen, waardoor de autonomie van de productiecel nog verder verhoogd wordt.  Het wordt dan immers mogelijk om zowel enkelstuks als seriewerk door mekaar te produceren, wat de efficiëntie, de flexibiliteit en het rendement van de verspaner nog meer ten goede komt.

 

"We zijn erg opgetogen dat we op Metavak onze klanten in eigen regio mogen verwelkomen," vertelt CEO Helmut De Roovere.  "De EMO-beurs is een gigantische beurs die druk bezocht wordt door mensen uit de ganse wereld.  In Gorinchem kunnen we weer de banden aanhalen met onze klanten uit eigen streek.  Ook zij zullen natuurlijk erg benieuwd zijn naar onze nieuwste oplossingen.  We zullen hen dan ook met open armen ontvangen."

 

Metavak vindt plaats in de Evenementenhal te Gorinchem van dinsdag 31 oktober tot en met donderdag 2 november.  De deuren openen elke dag om 13u en blijven doorlopend geopend tot 21u.

 

www.robojob.eu

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren