Zoeken
 
 

Factory of the Future 2018: aanmelden kan weer


Brussel, 3 mei 2017
Hebben u en uw team de voorbije jaren uitzonderlijke prestaties geleverd op het vlak van doorlooptijdreductie, nieuwe technologieën, automatisatie, product- en dienstenontwikkeling, kwaliteitsverbetering, arbeidsorganisatie, duurzaamheid, omzetgroei, personeelsgroei, …?

Dan verdient uw bedrijf mogelijk de Factory of the Future Award, de jaarlijkse prijs van Agoria en Sirris voor de maakbedrijven die dankzij strategische transformaties de knapste doorbraakresultaten realiseerden.
Stel uw bedrijf vandaag nog kandidaat. Het deelnemen is de moeite waard, want u krijgt er direct heel wat voor terug. Zo wordt uw bedrijf wordt beoordeeld in het licht van de zeven essentiële ‘Made Different'-transformaties. Ook ontvangen de deelnemende bedrijven een gedetailleerd rapport over de sterktes en groeikansen. Door experts wordt het gehele traject begeleid door een intensief en hoogwaardig assessmentproces.

 

Op rozen

En als uw bedrijf straks met de trofee naar huis keert? Dan zit u helemaal op rozen, want een Factory of the Future Award opent heel wat deuren: uw bedrijf staat tot ver buiten uw eigen industrie in de schijnwerpers, het mag drie jaar lang het Factory of the Future-label dragen én u krijgt toegang tot het Lerend Netwerk met alle vorige winnaars... Niet langer wachten dus, maar inschrijven. De Factory of the Future Awards 2018 worden begin februari 2018 uitgereikt.


www.agoria.be

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren