Zoeken
 
 

Safety Event over machineveiligheid


Eindhoven (NL) , 11 april 2017
De achtste editie van het Safety Event staat geheel in het teken van machineveiligheid: van voedselveilig ontwerpen tot normen management’. Het event is vooral bedoeld voor onder andere machinefabrikanten, ontwerpers en constructeurs en onderhouds- en service personeel.

Plaats van handeling is het Evoluon in Eindhoven (NL). Op dinsdag 9 mei begint deze safety dag om 09.25 uur. Vanaf 09.00 is iedereen van harte welkom.

 

Platform

Met diverse sprekers, de Safety Doctors die alle gerelateerde veiligheidsvragen zullen beantwoorden in combinatie met de zes learnshops betekent een garantie voor een compleet Safety Event. Zeker met de Safetymarkt waar diverse direct betrokken dienstverlenende instanties, fabrikanten en toeleveranciers innovaties tonen.


Huidige geharmoniseerde versies, achtergrond en veranderingen worden toegelicht door Patrick Gehlen, voorzitter IEC/TC44; standardisation manager, Siemens Duitsland.

 

Zeesluis IJmuiden

Pieter van Lierop, Ingenieursbureau Iv gaat in op veiligheidsaspecten rond de nieuwe Zeesluis IJmuiden. De infra, industrie 4.0 en de gevolgen voor machineveiligheid, wordt belicht door Martijn Drost, manager consultancy, Pilz Nederland. Ingeborg Koopmans, officier van justitie, functioneel parket Den Bosch geeft een uiteenzetting over machine(on)veiligheid en CE-markering strafrechtelijk gezien. Het zijn enkele highlights uit het lezingenprogramma. Hiernaast is er een paneldiscussie en wordt stilgestaan bij het normenmanagement. Het belang van normen, de wijzigingen binnen de nieuwe EN-ISO 14122 reeks.


www.engineersonline.nl/safetyevent

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren