Zoeken
 
 

Drie genomineerden voor Proces Innovatie Prijs 2016


1 september 2016
Lampe Technical Textiles, Tetra Pak Processing Systems en Log5 zijn genomineerd voor de Proces Innovatieprijs 2016. De winnaar wordt dinsdag 4 oktober bekend gemaakt op de eerste beursdag van de vakbeurs Industrial Processing. De genomineerden dingen ook mee naar de publieksprijs.
De Proces Innovatie Prijs is een prestigieuze onderscheiding voor innovatie in de procesindustrie. In totaal beoordeelde de vakjury onder voorzitterschap van hoofdredacteur Henk Klein Gunnewiek van Solids Processing Benelux zeventien inzendingen. De genomineerden werden recentelijk bekend gemaakt.

Genomineerden

Lampe Technical Textiles imponeerde de jury met de Phoenix Filterzak. De genomineerde heeft een speciale constructiemethode uitgewerkt die maximale veiligheid biedt. Hierdoor is het mogelijk de zak te gebruiken in gevoelige processen, waarbij geen enkele verontreiniging van het product is toegestaan.

Tetra Pak Processing Systems heeft een flexibele kaasproductie ter jurering aangeboden. Tetra Pak Flexline maakt het mogelijk is om elke batch een andere kaassoort of kaasformaat te produceren met minimaal tijd- en productverlies, gecombineerd met een reguliere hoge productiecapaciteit en lage manbehoefte.

Log 5 zond het AwCP (Water Activity Controlled Pasteurization) in. Dit is een pasteurisatiemethode met bijbehorende machinelijn voor droge producten zoals noten en zaden. Hiermee blijft de productkwaliteit zoveel mogelijk behouden, terwijl de droge producten veilig voor consumptie zijn.

Publieksprijs

Het oordeel van de jury telt zwaar, maar wat wordt de publiekslieveling van 2016. De hele maand september kan het publiek op een van de drie genomineerden voor de publieksprijs stemmen. Dat kan op de website www.industrialprocessing.nl

Industrial Processing

Industrial Processing is de grootste vakbeurs voor de totale natte en droge procesindustrie in de Benelux. De exposanten tonen u hier de laatste trends, producten en ontwikkelingen op het gebied van procesapparatuur, -engineering. Industrial Processing staat in het teken van Unlocking Future Factories. Industrial Processing wordt gehouden van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren