Zoeken
 
 

Twee grote wegenbouwcontracten voor Betonac


Sint Truiden, 23 mei 2013
Betonac (een Belgische werkmaatschappij van Koninklijke BAM Groep, gespecialiseerd in de aanleg van infrastructurele werken) heeft twee projecten verworven met een gezamenlijke opdrachtsom van ruim 55 miljoen euro.

In combinatie met Aswebo heeft Betonac opdracht verworven voor de structurele vernieuwing en verbreding van de snelweg E42/A15 tussen Saint-Georges en Andenne (ten zuidwesten van Luik).  Betonac en Aswebo zullen de autosnelweg over een lengte van 22 kilometer in beide richtingen vernieuwen en met één rijstrook verbreden tot tweemaal drie rijstroken. De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd in vier fasen van telkens vijftig werkdagen. De opdrachtsom bedraagt ruim 30 miljoen euro.

 

Betonac heeft in combinatie met Cofely Fabricom opdracht verworven voor het structureel onderhoud van de E314/A2 tussen Leuven en Lummen. Het project omvat onder meer de aanleg van een spitstrook op de E40 tussen Sterrebeek en de verkeerswisselaar in Heverlee. Op de E314 wordt een weefzone aangelegd, waarbij de verschillende op- en afritten rond Leuven met elkaar worden verbonden om het doorgaand verkeer richting Limburg te scheiden van het plaatselijk verkeer.

Hiermee wordt de filedruk in de regio aanzienlijk verminderd. Betonac werkt samen met Cofely Fabricom, die verantwoordelijk zijn voor alle openbare verlichting, alsook voor installatie van alle dynamische signalisatieborden om de verkeersstromen beter te geleiden. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een periode van slechts negentig kalenderdagen. De totale opdrachtsom bedraagt ruim 25 miljoen euro. 

Twee grote wegenbouwcontracten voor Betonac'
Twee grote wegenbouwcontracten voor Betonac.
1/1

Gerelateerde artikelen


 
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren