Zoeken
 
 

Hedelius verrast op huisshow met drie Tilenta-noviteiten


Meppen (DE), 13 mei 2015
Auteur:
Franc Coenen
Hedelius ontving tijdens haar huisshow op 23 en 24 april 2015 ruim vijfhonderd bezoekers. Zij werden daar onder andere verrast op drie Tilenta-noviteiten. De belangrijkste is dat Hedelius er met de Tilenta 6 een kleiner broertje heeft van de Tilenta 7.

De tweede noviteit betreft een uitbreiding van het gereedschapmagazijn van de Tiltenta 7. De derde noviteit vormt een uitvoering van de T7 met twee NC-draaitafel in plaats van één. Alle noviteiten zijn dus variaties op het Tiltenta-thema.

 

De Hedelius-formule heeft vier facetten: technologie, de prijs/kwaliteitverhouding, de mogelijkheid om machines uit voorraad te leveren en een prettige relatie met de afnemers. De technologie is terug te vinden in een aantal vindingen en voorzieningen die de machines precisie en snelheid bieden, ook op langere termijn.

 

Eén voorbeeld is de Celox motorspil, met hybride lagertechniek, een hydromechanisch gereedschapspansysteem, hoge stijfheid en rondloopprecisie. Hedelius kan een hoge kwaliteit bieden tegen een goede prijs door seriematige opbouw uit modules. De klant houdt overigens de mogelijkheid om het eindproduct door keuze uit bijvoorbeeld spiltoerentallen en vermogens alsmede een veelheid aan opties geheel voor de eigen situatie te optimaliseren. Een deel van de productie is bestemd om op voorraad te houden, zodat een aantal modellen snel geleverd kan worden.


Tijdens het open huis konden de bezoekers kennismaken met het onlangs geopende, 1.600 vierkante meter grote trainings- en demonstratiecentrum, waar een tiental modellen, veelal onder spaan, werd gedemonstreerd. Daaronder ook de Tiltenta 7, een in 2013 op de markt gebrachte machine die zeer gunstig is ontvangen door de metaalverwerkende industrie. Richard Hermans, directeur van de vertegenwoordiger Promas uit het Nederlandse Maasbree, meldt dat ook Nederlandse en Belgische bedrijven gecharmeerd

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren