Zoeken
 
 

Manomatic gaat RoboJob verkopen in Denemarken


Heist-op-den-Berg , 2 april 2015
Het Deense Manomatic de beladings- en ontladingsrobots van Robojob verkopen in Denemarken. Manomatic is een gevestigde waarde in Denemarken wat betreft robots. Als integrator van Fanuc en Kuka robots, hebben zij de krachten van verschillende Deense robot-integrators gebundeld in één bedrijf.

Beide partijen bereikten een overeenkomst waarbij Manomatic de verkoop, de installatie én het onderhoud van de automatiseringsoplossingen van RoboJob in Denemarken onder haar hoede zal nemen. Volgens de voorwaarden van de ondertekende overeenkomst zal Manomatic dan ook één van de officiële dealers van de Turn- en Mill-Assist Series in Denemarken worden.


De Turn-Assist en Mill-Assist zijn geïntegreerde oplossingen die de draai- en freesmachines automatiseren. Beide systemen kunnen worden toegepast op producten in uiteenlopende afmetingen (standaard diameter tot 400 mm) en gewichten tot 700 kg. Manomatic zal de Turn-Assist en Mill-Assist producten van Robojob in Denemarken gaan verkopen, installeren en ondersteunen.

 

Ulf Egeberg, de ceo van Manomatic is verheugd om de RoboJob-producten aan het portfolio van het bedrijf toe te voegen: ‘Als integrator van Fanuc en Kula-robots, hebben we al een zeer goede technische expertise kunnen opbouwen met betrekking tot robots en automatisering. Vanuit dat technisch oogpunt waren we werkelijk verbijsterd door wat RoboJob op zo'n korte tijd heeft bereikt. Hun producten zijn niet enkel technisch superieur, ze zijn ook zeer eenvoudig te gebruiken. Het feit dat de Turn-Assist en Mill-Assist vanuit het standpunt van de CNC-operator werden ontwikkeld, kan je zien aan elk detail van zowel de hardware als de software. We zijn ervan overtuigd dat ook de Deense verspanende bedrijven heel snel de voordelen zullen inzien van deze flexibele, gebruiksvriendelijke producten.'


Robojob voegt hiermee opnieuw een land toe. RoboJob nu naast Denemarken ook dealers en agenten in de Benelux, Finland, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nieuw-Zeeland.

 

Robojob

Manomatic

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren