Zoeken
 
 

Hurco naar vakbeurs MTMS met bewerkingscentrum VMX 30 UHSi


Tegelen (NL), 18 maart 2015
Hurco presenteert op vakbeurs MTMS 2015 het vlaggenschip uit de reeks de vijfassige bewerkingscentra, de VMX 30 UHSi in combinatie met de universele geïntegreerde CNC Besturing WinMax-CNC.
De vakbeurs MTMS 2015, van 25 tot en met 27 maart in Brussel, is voor Hurco een graadmeter voor de marktontwikkeling in België op het gebied van gereedschapsmachines. Continuïteit, partnerschap, kwaliteit, innovatie en service zijn de pijlers van de Hurco-bedrijfsfilosofie. Nationale en internationale klanten krijgen op de MTMS 2015 op maat en individueel, aangepast aan hun wensen, optimale oplossingen uit één hand voor zowel draaien als frezen.

 

VMX 30 UHSi

Het vijfassige high speed bewerkingscentrum VMX 30 UHSi vervult alle eisen van hoge verspaningssnelheid, bewerkings- en herhaalnauwkeurigheid. De hoogtoerige motorspindel met 18.000 toeren per minuut completeert dit high speed pakket en levert een ongekend hoog spaanvolume bij gebruik van hogesnelheids-gereedschappen en hogesnelheids-freesstrategieën. Seriematig is de VMX 30UHSi, net als alle Hurco bewerkingscentra, voorzien van de snelste CNC besturing in de industrie, de WinMax besturing. Vanaf productschets, tekening of DXF-file is het programma ongeëvenaard snel direct aan de machine te programmeren. CAM-programma's benutten de hoge verwerkingssnelheid van 2500 NC-regels per seconde en de gepatenteerde look ahead van 10.000 NC-regels van de HURCO WinMax voor het bereiken van zeer hoge freesvoedingen.

 

Hurco staat op de MTMS in hal 5, stand 226 van Brussel EXPO

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren