Zoeken
 
 

Eerste fabrieken van de toekomst krijgen label


Brussel , 14 januari 2015
Het is bijna zo ver. Op dinsdag 3 februari worden de eerste ‘Fabrieken van de Toekomst' in ons land officieel bekendgemaakt. Deze innovatieve bedrijven ontvangen het ‘Factory of the Future'-label.
Made Different nodigt geïnteresseerden uit om deze belangrijke primeur van op de eerste rij mee te beleven. Er zijn drie belangrijke redenen om aanwezig te zijn. De aanwezigen maken kennis met de eerste Factory of the Future-bedrijven van België en alle andere ondernemingen die goed op weg zijn om dit statuut te behalen. Hun aanpak en ervaringen zullen de dames en heren ondernemers ongetwijfeld inspiratie opleveren om de eigen activiteiten te versterken. U ontmoet de gerenommeerde Duitse expert Prof. Dr.-Ing. Detlef Zühlke, die u een exclusief insider's perspective biedt op de toekomst van de maakindustrie en Industrie 4.0 .En de aanwezigen krijgen volop gelegenheid tot netwerken met andere ondernemers die begaan zijn met de transformatie van de maakindustrie in ons land.

  

Programma

Om 16.00 uur is de ontvangst en om 16.30 uur het welkomstwoord. Hierna spreekt Prof. dr.-ing. Detlef Zülke met als onderwerp Industry 4.0. ‘Wat kan Made Different voor u betekenen?', wordt behandeld door Wilson De Pril, directeur-generaal Agoria Vlaanderen. Hierna gaat Philippe Muyters, Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport in op de toekomst van de industrie in Vlaanderen. Om 17.40 uur is de Award-ceremonie en -uitreiking met aansluitend het networdkingevent. Agoria en Sirris willen met de steun van de overheid, maakbedrijven laten uitgroeien tot fabriek van de toekomst. Momenteel volgen al een honderdtal bedrijven uit de  technologiesectoren deze transformatietrajecten. In de toekomst komen daar ook bedrijven uit de textiel, hout- en meubelindustrie en de voedingsindustrie bij. Doelstelling is om in alle sectoren op termijn een duizendtal maakbedrijven te bereiken. Made Different, het programma dat de transformatie van onze industrie naar fabrieken van de toekomst moet begeleiden, is een ambitieus en in Europa uniek toekomstplan, en krijgt dan ook alle steun van de Belgische regionale overheden.

 

 
print deze pagina
 

Reacties (1)

Paul Peeters

De inschrijvingen lopen ondertussen vlot binnen. We zitten reeds boven de 200 aanwezigen !

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren