Zoeken
 
 

Uitreiking eerste Factory of the Future Awards


Brussel, 19 november 2014
Tot nu toe hebben we in België nog geen officieel erkende Fabrieken van de Toekomst, maar daar komt binnenkort verandering in. Op 3 februari organiseert Made Different voor de eerste keer een awarduitreiking om bedrijven die hard op weg zijn een fabriek van de toekomst te worden te belonen.

Naast de uitreiking staat er een must-see voor Fabrieken van de Toekomst als keynote op het programma: Duits expert Prof. Dr.-Ing. Detlef Zühlke, dé Duitse autoriteit in Industrie 4.0.

 

Iedereen winnaar

De bedrijven die voor deze bekroning in aanmerking komen, zijn een voorbeeld en inspiratiebron voor andere ondernemingen in de maakindustrie. Daarnaast zijn een honderdtal andere bedrijven hard op weg fabriek van de toekomst te worden. Ook zij kunnen voor u een inspiratiebron zijn. De uitreiking is een uitgelezen moment om live te ervaren hoe andere ondernemingen hun transformatie aanpakken, maar ook om te netwerken met gelijkgestemden uit de sector. Het is de gelegenheid om samen de maakindustrie concurrentieel sterker te maken op wereldniveau. Zo komt elk maakbedrijf in ons land uiteindelijk als winnaar uit de bus. Ook het uwe!

 

Detlef Zühlke 

Waarom de uitreiking nu al het event van 2015 is? Omdat u niet alleen kennis maakt met de eerste Factory of the Future van België en alle andere ondernemingen die goed op weg zijn dit statuut te halen, maar ook omdat u alles te weten komt over de toekomst van de maakindustrie en over Industrie 4.0 van expert ter zake Prof. Dr.-Ing. Detlef Zühlke. Detlef Zühlke is hoofdinitiatiefnemer van SmartFactory KL e.V., de intelligente fabriek van de toekomst: in deze eerste Europese demofabriek worden technische infrastructuren voor het dagelijks leven en ideeën uit praktische ervaring onderzocht en de nieuwste ICT wordt omgezet naar automatisering. Dit concept past volledig binnen het Industrie 4.0-project, dat de computerisering van de maakindustrie promoot om de Smart Factory te realiseren. Experts geloven immers dat Industrie 4.0 of de vierde industriële revolutie binnen 10 à 20 jaar wel een realiteit zou kunnen zijn.

 

Praktische info

De uitreiking van de eerste Factory of the Future Award vindt plaats op 3 februari 2015 in The Event Lounge, Generaal Wahislaan 16F, 1030 Brussel.

Op het programma staat:
?16:00 uur: Onthaal deelnemers
?16:30 uur: Welkomstwoord door Jan Geeraert, Business Unit Manager Advanced Manufacturing, Sirris
?17:00 uur: Keynote door Prof. Dr.-Ing. Detlef Zühlke, wiss. Direktor und Leiter, Innovative Fabriksysteme, DFKI Kaiserslautern
?17:45 uur: Uitreiking van de eerste 'Factory of the Future' Award
?18:30 uur: Netwerkingcocktail met toekomstige Factories of the future

 

U inschrijven voor dit gratis event kan hier.

Uitreiking eerste Factory of the Future Awards'
Op 3 februari organiseert Made Different voor de eerste keer een awarduitreiking om bedrijven die hard op weg zijn een fabriek van de toekomst te worden te belonen.
1/1
 
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren