Zoeken
 
 

RoboJob gaat verrassen op de AMB 2014 in Stuttgart


Heist-op-den-Berg, 19 augustus 2014
Robojob komt op de vakbeurs AMB in Stuttgart met enkele verrassende innovaties', vertelt mede-oprichter en -zaakvoerder Helmut De Roovere. ‘Welke dat zijn maken we pas op de beurs van 16 tot en met 20 september bekend.'

Dit jaar pakte RoboJob voor het eerst uit met een eigen stand op de Techni-Show. Bezoekers konden er de nieuwe Mill-Assist Conveyor bekijken, en nog drie andere standaardproducten: de Mill-Assist Essential, de Turn-Assist 180 én de Turn-Assist 250. ‘De reacties waren enorm enthousiast, en dat liet zich ook merken in een aanzienlijke stijging van het aantal bestellingen. Ook voor de AMB belooft RoboJob weer enkele verrassende innovaties uit de doeken te doen', aldus De Roovere.

 

Innovatie

Hij legt uit waarom innovatie zo belangrijk is: ‘Automatisatie voor kleine en middelgrote series is een relatief nieuw begrip. Op de Techni-Show kon je er natuurlijk niet omheen, en ondertussen is het voor de Belgische en Nederlandse bedrijven natuurlijk duidelijk geworden dat automatisatie ook mogelijk is voor kleine en middelgrote opdrachten, en bovendien ook voor kleine en middelgrote ondernemingen. Die boodschap willen we nu ook verder verspreiden in de rest van West-Europa.'

‘Ook op de EMO-beurs ontvingen we vorig jaar heel wat aanvragen en is de interesse aan het groeien. Maar als ambassadeur van de verspanende industrie zien wij het ook als onze taak om dit verder onder de aandacht te brengen. En dat doen we door continu onze producten nog beter op punt te stellen, dus ook met nieuwe features, én met nieuwe standaardproducten', licht De Roovere een tipje van de sluier op.

 

AMB Stuttgart

AMB, de ‘Internationale Ausstellung für Metallbearbeitung, is de grootste beurs die dit jaar in Europa zal plaatsvinden: meer dan 1.300 exposanten uit bijna 30 landen lokken er met hun laatste nieuwe ontwikkelingen meer dan 90.000 bezoekers uit binnen- en buitenland naartoe. Bezoekers zien er de laatste technische hoogstandjes inzake machines, gereedschappen en dus ook automatisatie. De AMB-beurs vindt plaats van 16 tot en met 20 september in de Messe Stuttgart.


RoboJob staat op de AMB in Stuttgart van 16-20 september in hal 7, stand 7A74 .

 

RoboJob gaat verrassen op de AMB 2014 in Stuttgart'
RoboJob stond dit jaar met een eigen stand op de Techni-Show. De bezoekers waren enthousiast over de nieuwe machines die ze daar lieten zien.
1/1
 
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren