Zoeken
 
 

Agoria: 'Vlaamse regering opent deuren voor sterk beleid en groei'


Brussel, 29 juli 2014
Technologiefederatie Agoria hoopt dat de nieuwe Vlaamse regering, onder leiding van Geert Bourgeois, deuren opent voor een krachtig beleid en economische groei. De besparings- en investeringsvoorstellen uit het regeerakkoord lijken de goede kant uit te gaan.

'Het is logisch dat er keuzes worden gemaakt en dat er in tijden van budgettaire beperkingen, volop wordt gekozen voor investeringen in onze economie', vindt Wilson De Pril, directeur-generaal van Agoria Vlaanderen. 'De voorstellen die inzetten op industrie, export, digitalisering en innovatie moedigen we aan. De voorstellen om de ondernemingskosten te beheersen en het invoeren van een energienorm, zijn noodzakelijk om het vertrouwen van investeerders te winnen.' Agoria is ook tevreden dat de bevoegdheden van de ministers niet langer versnipperd zijn. 'Dat bijvoorbeeld werk, economie, innovatie en wetenschapsbeleid niet meer verspreid zitten over verschillende kabinetten is een goede zaak en een signaal dat het menens is.' Agoria vindt het nog positief dat het masterplan onderwijs, opgestart in de vorige Vlaamse regering, wordt uitgevoerd. 'Ons onderwijs verdient excellentie, maar met veel meer aandacht voor techniek en wetenschap. Ook de uitbouw van het duaal leren is een positief punt.'

Agoria: 'Vlaamse regering opent deuren voor sterk beleid en groei''
Technologiefederatie Agoria hoopt dat de nieuwe Vlaamse regering, onder leiding van Geert Bourgeois, deuren opent voor een krachtig beleid en economische groei.
1/1
 
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren