Zoeken
 
 

HTMS genomineerd voor ‘Leeuw van de Export'


Mechelen, 22 juli 2014
HTMS (High Tech Metal Seals) uit Mechelen is een van de zes bedrijven die door Flanders Investment and Trade (FIT) werden genomineerd voor de ‘Leeuw van de Export 2014'. Met die prestigieuze award bekroont FIT elk jaar de exportsuccessen van Vlaamse bedrijven.

HTMS, genomineerd in de categorie van bedrijven tot 49 werknemers, is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige metalen afdichtingen voor gebruik in extreme omstandigheden. Daardoor is het bedrijf vooral actief in de lucht- en ruimtevaart, de offshore olie- en gasindustrie, energie- en nucleaire onderzoekscentra en de medische sector. HTMS maakt bijvoorbeeld dichtingen voor de tokamak van ITER, de kernfusiereactor die momenteel in Cadarache in aanbouw is en die de grootste ter wereld moet worden. Over die opdracht getuigde het bedrijf onlangs nog in ons themadossier over sterke innovators in het domein van Energy Systems & Solutions.


Vorig jaar exporteerde HTMS met zijn 34 medewerkers naar 26 landen over de hele wereld. Het bedrijf realiseerde een omzet van ruim 6,7 miljoen euro, waarvan 95 procent uit export kwam. Agoria wenst HTMS op haar website alvast proficiat met zijn nominatie en duimt dat het straks ook daadwerkelijk de ‘Leeuw van de Export'-award zal winnen. De trofee wordt op 17 september uitgereikt in de Bijloke in Gent door de minister-president van de Vlaamse regering. Reserveer hier uw plaats.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren