Zoeken
 
 

Tweede editie beurs MTMS inclusief Machineering


Harelbeke , 9 juli 2014
Materials Transformation and Machining Show 2015 (MTMS) brengt letterlijk alle technologie- en toeleveranciers voor de transformatie van metaal, kunststoffen en composieten samen onder één dak.

Paleis 5, voor menig bezoeker van Brussels Expo niet onbekend, is met zijn 15.000 vierkante meter het grootste van de twaalf tentoonstellingspaleizen. Met zijn impressionante inkom, architectuur en dakconstructie is deze nieuwe hall de uitgelezen plek om de exposanten en bezoekers van MTMS 2015 te ontvangen. Het samenbrengen van machineleveranciers, toeleveranciers en componentenleveranciers in één hall waarborgt voor de volle honderd procent de doorstroming en overzichtelijkheid. Paleis 5 voorziet trouwens specifieke zones voor machinedemo's en zones voor exposanten zonder demo's. De beursorganisatie Invent Media laat weten voor deze tweede editie de machinebouw als nieuwe themabeurs te introduceren.

 

Benelux trefpunt

Machineering omvat Machine Technology, Components & Engineering. Machineering 2015 wordt het Benelux trefpunt voor elke machinebouwer die op zoek is naar de nieuwste technologie en componenten voor productiemachines. Alle verantwoordelijken voor het ontwerpen, maken en installeren (integreren) van machines worden op Machineering uitgenodigd. Het speelt hierbij geen enkele rol in welke industrietak die machines zullen gebruikt worden ( textiel, metaal, hout, kunststof, voeding, chemie, elektronica).

 

Het exposantenprofiel specifiek voor Machineering 2015 is voor dedrijven die machines en machineonderdelen ontwerpen, engineeren, prototypen of testen. Leveranciers van elektronische, mechanische, pneumatische en hydraulische componenten en software, specifiek voor machinebouw. Leveranciers van kasten, schermen, onderstellen, structuren en wanden voor machines en leveranciers van signalisatie, visualisatie, beveiliging, ergonomie en man-machine interfaces.

 

MTMS 2015 praktisch

De MTMS openingsdagen zijn woensdag 25, donderdag 26 en vrijdag 27 maart 2015. De openingsuren zijn van 10.00 tot 18.00 uur (donderdag tot 22 uur). Locatie: Hal 5 Brussels Expo.

 

De tweede editie van MTMS wordt uitgebreid met machinebouw.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren