Zoeken
 
 

4D Services nu over naar TT&C


Gent, 11 maart 2013
Door de overname van CAD/CAM-specialist 4D Services door TT&C wordt de aanschaf van software voor de kmo interessant. Voortaan staan ze namelijk ook samen op de markt van de maakindustrie.

Dit samenspel van ervaring laat TT&C dan ook toe om de nummer één te worden bij de Vlaamse en Waalse KMO's. Dieter Toye en Luc Cornelis slaan voortaan de handen in elkaar.

 

TT&C en ERP

Toye Trading & Consulting (TT&C, nvdr), ondersteunt kmo's bij het organiseren van het geheel van activiteiten in en rond de werkplaats.

 

Met een slimme inzet van middelen en mensen en met de beste producten van de markt bereikt het bedrijf steevast deze doelstelling. Het bedrijf maakt daarbij gebruik van de ERP-oplossing ‘Plan-de-CAMpagne', een krachtig besturingsprogramma, speciaal ontworpen voor order-en projectgestuurde bedrijven op de brede markt van de maakindustrie.

 

Samen sterker

Met de overname van 4D Services onderstreept zaakvoerder Dieter Toye de visie van het groeiende bedrijf. 4D Services levert sinds 2001 de CAD/CAM-oplossing TopSolid in de hout- & metaalsector. ‘In dit domein willen we de nummer één worden voor Vlaamse kmo's door de slimme inzet van middelen en mensen in combinatie met de beste producten op de markt', zegt de zaakvoerder van TT&C. ‘Dit alles moet gerealiseerd worden door gestructureerd overleg, wederzijds respect en duidelijke afspraken met klanten en andere belanghebbenden', aldus Toye.

 

Ook apart verkrijgbaar

Met de samensmelting wil TT&C als één contactpunt de metaal- en houtindustrie uitdagen. Toch blijft het de bedoeling om beide systemen apart beschikbaar te houden. We bieden een standaard koppeling aan tussen onze eigen producten maar ook met andere ERP of CADCAM systemen van de klant.

 

Ook het team van TT&C krijgt er binnenkort een fulltimeconsultant bij. Die slimme inzet wordt namelijk al meteen duidelijk door de vermelding dat de heer Luc Cornelis zich actief blijft inzetten voor de firma. Niet meer dan normaal, volgens Dieter Toye, die de technische kennis en ervaring van Cornelis weet te appreciëren en in te zetten.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren