Zoeken
 
 

Hyundai richt 25.000m2 in voor onderzoek


Rüsselsheim (DE), 18 december 2023
Hyundai Motor Europe Technical Center (HMETC), het epicentrum van de Europese onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten (R&D) van Hyundai Motor Group in het Duitse Rüsselsheim, heeft het startschot gegeven voor de bouw van een nieuw, ultramodern onderzoekscentrum. Het nieuwe R&D-centrum opent naar verwachting in 2025 zijn deuren.

Het nieuwe R&D-centrum, gelegen in de Duitse metropoolregio Rijn-Main, demonstreert de toewijding van Hyundai Motor Group op het gebied van innovatie, creativiteit, milieuverantwoordelijkheid en het creëren van nieuwe werkgelegenheid. De nieuwe faciliteit krijgt de beschikking over de meest geavanceerde designtechnologieën in de auto-industrie.

 

Het nieuwe onderzoekscentrum beslaat 25.000 vierkante meter en zorgt voor een verdubbeling van de kantoor- en onderzoekslaboratoriumruimte van HMETC, waardoor werknemers een nog dynamischere werkomgeving krijgen. In het gebouw worden geavanceerde hernieuwbare energiesystemen geïntegreerd die aansluiten bij de missie van de Hyundai om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen en om emissievrij produceren te bevorderen.

 

HMETC focust zich op duurzame mobiliteit door middel van de ontwikkeling van elektrische voertuigen (EV's) die zijn voorzien van de allernieuwste technologie. Deze progressieve aanpak behelst vooral de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsoplossingen die zijn afgestemd op de voorkeuren van Europese klanten.

 

Testfaciliteiten

De nieuwe labs zullen zich richten op de meest geavanceerde technologische innovaties in de automobielsector, zoals de ontwikkeling van geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS), slimme infotainmentfuncties en elektrificatie. Het onderzoekscentrum omvat de grootste testfaciliteiten van Hyundai - een 4W NVH Dynamometer, twee chassis-dynamometers en een aandrijflijnen-dynamometer - waardoor de testmogelijkheden van Hyundai verder worden vergroot.

 

Het nieuwe onderzoekscentrum betekent een forse investering in R&D en stelt Hyundai in staat voorop te blijven lopen op het gebied van de technologische innovaties. Bovendien zorgt de nieuwe faciliteit voor nog meer werkgelegenheid voor professionals in verschillende disciplines in de automobielsector. Hyundai stimuleert een diverse en inclusieve werkcultuur en is actief op zoek naar talent met een passie voor innovatie en duurzaamheid om zijn teams te versterken.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren