Zoeken
 
 

Plastiflex neemt Turkse R-Vent Medikal over


21 november 2023
Plastiflex Group heeft een overeenkomst getekend voor de overname van R-Vent Medikal, een bedrijf actief in de gezondheidszorg op het gebied van ademhalingszorg.

Plastiflex is wereldleider in de productie van leidingsystemen en componenten voor medische en industriële toepassingen. R-Vent Medikal is een bedrijf in medische hulpmiddelen voor de gezondheidszorg gevestigd in Izmir, Turkije, dat gespecialiseerd is in de productie van ademsystemen voor eenmalig gebruik, zoals beademingscircuits, filters, katheterbevestigingen, gesloten afzuigsets en alle andere accessoires voor de markten van de ademhalingszorg met een belangrijke focus op de anesthesiemarkt.

 

De productiefaciliteit in Izmir wordt het Europese productiecentrum voor de gezondheidszorg voor de Plastiflex beademingsmarkt. Als gevolg van de samenwerking met R-Vent zal de gecombineerde Groep een breed scala aan ademhalingszorgoplossingen aanbieden, zoals beademingscircuits, katheterbevestigingen, beademingsfilters en maskers, dit in aanvulling op het huidige Plastiflexassortiment van spiraalvormig gewikkelde slangen. Binnen de markt van de ademhalingszorg zal de combinatie Plastiflex & R-Vent sterke posities innemen in de slaap-, de beademings- en de anesthesiemarkt.

 

De Groep zal negen productiefaciliteiten hebben over de hele wereld, met vier speciale activiteiten voor de gezondheidszorg in Noord-Amerika (Mexico), EMEA (Duitsland en Turkije) en Azië (China).

De heer Tayfun Önur, een van de aandeelhouders en de huidige Managing Director van R-Vent blijft aan en heeft opnieuw geïnvesteerd in de Plastiflex Groep waar hij ook extra verantwoordelijkheden op zich zal nemen.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren