Zoeken
 
 

Jarig Okuma heeft Open Huis op de Europees hoofdkantoor in Krefeld


Krefeld, 2 november 2023
Onder het motto “De toekomst van CNC-bewerking” viert Okuma Europe GmbH tijdens het “Open Huis” van 21-23 november 2023 dit jaar het 125-jarig jubileum van de Okuma Corporation en de 60e verjaardag van de CNC-besturing OSP.

Met rondleidingen, live bewerkingssessies en machinepresentaties kunnen bezoekers meer leren over de oplossingen waarmee Okuma aan hun huidige en toekomstige productiebehoeften wil voldoen.

 

"Energiebesparingen, efficiënt gebruik van hulpbronnen en een gebrek aan gespecialiseerd personeel vormen voor onze klanten steeds grotere uitdagingen bij de gereedschapsproductie", zegt Norbert Teeuwen, Managing Director van Okuma Europe GmbH. "Tijdens het ‘Open Huis' laten wij onze gasten zien hoe zij de potentie en innovaties van onze machines op het gebied van automatisering en duurzaamheid effectief kunnen inzetten om deze verschillende uitdagingen het hoofd te bieden."

 

Okuma biedt verschillende energiebesparende technologieën om de cyclustijden te verkorten, extra apparatuur in de inactieve modus te zetten wanneer deze niet nodig is, en meer duurzame functies. 

 

CNC-besturing van de volgende generatie

De OSP-P500 levert een grote bijdrage aan deze nieuwe uitdagingen. 60 jaar na de marktintroductie van Okuma's eerste OSP-besturing, biedt de nieuwe generatie OSP-P500 tal van verbeteringen en intelligente kenmerken en functies die bezoekers van het "Open Huis" met eigen ogen kunnen zien. Deze omvatten de integratie van de "Eco Suite Plus" voor een lager hulpbronnenverbruik en minder CO2-uitstoot en een uitgebreid beveiligingssysteem dat zowel de machinebesturing als de processen, programma's en gegevens beschermt tegen cyberaanvallen. Dankzij het nieuwe bedieningsgemak en de handige gebruikersinterface biedt Okuma nieuwe mogelijkheden in tijden van personeelstekort. Zelfs onervaren gebruikers kunnen de CNC-besturing in een mum van tijd effectief gebruiken en binnen één dag zelfstandig werkstukken produceren. 

 

 Bezoekers kunnen verder de multitasking machines MULTUS U3000 en het bewerkingscentrum MU-6300V voor zeer complexe bewerkingen verwachten, alsmede de draaibank GENOS L2000-e, een instapmodel voor krachtige bewerkingen, die is uitgerust met Okuma's nieuwe automatiseringsoplossing "Okuma Robot Cel (ORC) Minitend".

 

Deelname is gratis en mogelijk na registratie op openhouse2023.okuma.eu. Verdere informatie en de mogelijkheid om u vooraf aan te melden voor een van de rondleidingen vindt u daar ook.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren