Zoeken
 
 

Ambities om de ‘digitale kloof’ te dichten groter dan ooit


Kortrijk, 11 oktober 2023
Op donderdag 5 oktober bracht het team van Industrialfairs opnieuw de beslissingsnemers uit de industrie samen om op ontdekkingstocht te gaan naar hun digital first & next steps. Er werd duchtig ingegaan op de uitnodiging aan de brede industrie om hun OT/IT teams af te vaardigen voor deze achtste editie van ABISS.

Negentig technologiepartners en achttien expert speakers brachten zowaar, op één dag, 891 fysieke én nog eens 357 digitale bezoekers op de been. Uit alle takken van de industrie werden Clevels, afdelingshoofden en beslissingsnemers verwelkomd, op zoek zijn naar concrete oplossingen om hun processen digitaal, slim, geconnecteerd en tevens veilig te sturen. De vernieuwde subtitle "The next intersection 4 innovative industrial interconnection" bleek alvast een correcte weerspiegeling van wat de ABISS bezoeker mocht ervaren. Een bruisende interconnectie van neutrale kennis, relevante aanbieders en afgevaardigden uit zowel de proces als discrete industrie. 

 

abissFoto: ABISS

 

Ook ABISS Digital - de digital twin van het fysieke event - was wederom een groot succes. 357 unieke digital bezoekers volgden minstens één van de expert classes of pitches. ABISS Digital blijft online voor wie niet live kon meevolgen. Alle sessies blijven on-demand beschikbaar en ook interactie met de technologiepartners blijft nog mogelijk.

 

Industrialfairs organiseert begin volgend jaar (31 Jan, 1 & 2 feb 2024) Indumation.be in Kortrijk Xpo. Dé grootste Belgische factory, process & infrastructure automation beurs. Eind maart is het dan weer de beurt aan Design to Manufacturing (27 & 28 maart 2024), het netwerk & demo-event voor de volledige maakindustrie, die eveneens in Kortrijk zal plaatsvinden. ABISS is er volgend jaar opnieuw, en dit op donderdag 3 oktober 2024.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren