Zoeken
 
 

Totaalvisie op geavanceerde productie


Hannover (DE), 12 september 2023
Yamazaki Mazak presenteert op EMO 2023 een totaalvisie voor moderne productietechniek die machinegebruikers uit heel Europa in staat stelt hun productiviteit en winstgevendheid te verhogen. Aan bod komen bewerkingsmachines, lasertechnologieën, live verspaningsdemonstraties, geavanceerde softwareoplossingen en de nieuwste ontwikkelingen in de Smooth Ai besturingssoftware.
Mazak is dit jaar te vinden in hal 15, stand B14, en toont in totaal negentien machines en twaalf automatiseringssystemen. Centraal in de visie van Mazak staat de focus op het bieden van oplossingen voor de belangrijkste uitdagingen waar maakbedrijven tegenwoordig voor staan. Denk daarbij aan het verhogen van de productiviteit en winstgevendheid, het tekort aan personeel en vaardigheden, hoge energieprijzen, looninflatie, toegenomen concurrentie en duurzaamheid.

‘Ons thema is 'Discover More' en dat komt omdat onze machines productiever, betaalbaarder en duurzamer zijn dan ooit tevoren. Onze technologie is meer automatiseringsvriendelijk en we hebben service- en toonaangevende ondersteuningspakketten die voor meer productiviteit kunnen zorgen', zegt Richard Smith, European Group Managing Director bij Yamazaki Mazak.

 

Productief en betaalbaar

Als hoofdthema demonstreert Mazak machines op instapniveau die de productiviteit, winstgevendheid en concurrentiekracht verhogen tegen een betaalbare prijs. Deze machines zijn met name interessant voor machinegebruikers die nieuw zijn met Mazak-technologie. De instapmachines, gebouwd in het Verenigd Koninkrijk en speciaal ontwikkeld voor de Europese maakindustrie, omvatten het CV5-500 vijfassig bewerkingscentrum en het nieuwe VCE-500 verticaal bewerkingscentrum die een hoge productiviteit combineren met een concurrerende prijs. Daarnaast is op de stand ook een hoogwaardig draaicentrum uit de QTE-machineserie te zien.

 

Yamazaki Mazak: hal 15, B14

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren