Zoeken
 
 

Vermeir Lansen Metaalconstructie groeit uit jasje en bouwt nieuwe bedrijfsruimte


Lebbeke, 27 april 2023
Metaalbedrijf Vermeir Lansen Metaalconstructie (VLM) uit Lebbeke bouwt een nieuwe loods om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag.

Met de bouw van een nieuwe loods wil Metaalbedrijf Vermeir Lansen Metaalconstructie inspelen op de groeiende vraag van haar klanten. 'VLM is de afgelopen jaren sterk gegroeid, met meer werknemers, meer klanten en een uitgebreider aanbod. Onze huidige productie- en opslagruimte is vandaag te klein', laat zaakvoerster Agnetha Vanderstraeten weten aan Het Nieuwsblad.

 

VLM, dat zo'n honderd mensen op de loondienst heeft staan, is eind maart gestart met de nieuwbouw die een verdubbeling van de huidige bedrijfsruimte voorziet. Eind juli zou het gebouw water- en winddicht moeten zijn, waarna de installatie van de machines volgt. ‘Eind oktober zijn de werken normaal gezien afgerond', aldus Vanderstraeten.

 
Zwaardere constructies 

VLM werd in 2005 opgericht door Lansen Vermeir die in 2021 overleed. Sindsdien heeft zijn vrouw Vanderstraeten de touwtjes in handen. Het bedrijf legt zich toe op riggerwerken, mechanisch ouderhoud en revisies, metaal en inoxconstructies, laswerken on-site, intern verplaatsen van machines en industriële verhuizingen.


Na de verhuizing is het constructiebedrijf ook in staat om zwaardere constructies te maken. ‘Het zal ons de kans geven om een nog betere service te bieden aan onze klanten', besluit de zaakvoerster.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren