Zoeken
 
 

Robojob voor zesde keer naar Machineering


Brussel, 31 januari 2023
Machineering is al jaren een belangrijk event voor de maakindustrie in het hartje van België. De beurs – die vroeger MTMS heette, voor wie het zich nog herinnert – gaat dit jaar opnieuw door in Brussels Expo. Voor RoboJob is het intussen al de zesde deelname.

Ook RoboJob zakt naar goede gewoonte weer af naar Brussel en neemt enkele nieuwigheden mee. Na een geslaagde introductie tijdens de beurzen van afgelopen voorjaar, is Coby CNC opnieuw van de partij. Hij staat voor de eerste keer op een beurs in België. Deze laagdrempelige automatisering met een cobot is ondertussen bij de eerste klanten in gebruik genomen. ‘We staan in nauw contact en stellen hun feedback enorm op prijs. Ze denken met ons mee hoe we dit nieuwe systeem kunnen blijven verbeteren', zegt sales manager Bart Vercruysse. 

 

Klemmen

Niet alleen de doe-het-zelvers vinden hun gading bij RoboJob tijdens Machineering. Wie voor het frezen gebruik maakt van HWR-klemmen, doet er bovendien goed aan om langs te komen op de RoboJob-stand. In de zomer lanceerde RoboJob een uitbreidingspakket voor het Mill-Assist-systeem in samenwerking met HWR. Hoe dat precies werkt, houden we graag nog even voor ons. Nieuwsgierigen kunnen komen kijken op Machineering in Brussel, van 29 tot 31 maart.

 

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren