Zoeken
 
 

Moulding Expo 2021 geannuleerd


Stuttgart (DE), 30 maart 2021
Aangezien de laatste (Duitse) persconferentie geen perspectieven heeft geopend voor de beurssector, is het niet langer realistisch om Moulding Expo in juni 2021 met succes te organiseren. Bovendien is het risico voor alle betrokkenen te groot. Dat stelt de organisatie van de beurs.

De beursadviesraad, waarvan exposanten als DMG Mori, Meusburger en Deckerform deel uitmaken, alsmede de professionele en promotionele ondersteuners, te weten de Bundesverband für Pattern- und Mallenbau (BVMF), de VDMA Precision Tools Association, de Duitse Vereniging van Gereedschapsmakers (VDW) en de Duitse Vereniging van Gereedschaps- en Matrijzenmakers (VDWF), zagen zich genoodzaakt te besluiten de vakbeurs in juni 2021 niet te houden. De volgende reguliere Moulding Expo zal zoals gepland plaatsvinden in Messe Stuttgart van 13 tot en met 16 juni 2023.

 

Tot op het laatst heeft de Messe Stuttgart als organisator van Moulding Expo geprobeerd tegemoet te komen aan de wens van de Europese gereedschaps-, model- en matrijzenbouwindustrie en haar toeleveranciers om dit populaire en belangrijke fysieke brancheontmoetingspunt te organiseren. De "Road of Tooling Innovation" werd als extra hoogtepunt aan het begeleidende programma toegevoegd, terwijl het profiel van de vakbeurs verder werd versterkt met een herzien forumconcept en de Aachen Tool Making Academy (WBA) als nieuwe partner.

 

Met een virtuele innovatiedag op 10 juni 2021 willen de organisatoren van de Moulding Expo nu een eerste en doelgerichte maatregel op weg naar de Moulding Expo 2023 doorvoeren. Het doel is om de hoogtepunten uit het geplande begeleidende en sprekende programma in 2021 zonder kosten internationaal toegankelijk te maken, ondanks de annulering van de fysieke vakbeurs. Deze virtuele innovatiedag wordt georganiseerd in overleg met en met de steun van de beurspartners. Verdere informatie en een gedetailleerd programma zullen binnenkort worden gepubliceerd.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren