Zoeken
 
 

Tube & Wire gecanceld


Düsseldorf (DE), 3 november 2020
Ook de beurzen Tube en Wire, die gepland stonden voor 7 tot en met 11 december 2020, zijn geannuleerd. De organisatie heeft daar in samenspraak met Messe Düsseldorf toe besloten. In 2022 zullen de beurzen weer plaatsvinden volgens de gebruikelijk tweejaarlijkse cyclus.

'Als gevolg van het besluit van de federale en deelstaatregeringen van 28 oktober 2020 kunnen er tot eind november geen beurzen worden gehouden. Dit betekent dat de laatste fysieke evenementen van dit jaar niet hier in Düsseldorf zullen worden gehouden. Ons hygiëneconcept, dat door de exposanten goed is ontvangen, en de focus op een Europese oriëntatie van de beurzen maakten de hoop op een succesvolle beurs met de hoogst mogelijke beschermingsniveaus tot voor kort voor alle betrokken partijen realistisch. Door de steeds kritischer wordende pandemie in Duitsland en onze Europese buurlanden moest de situatie echter volledig opnieuw worden beoordeeld. Tegen deze achtergrond en het huidige hoge aantal onzekerheden bij zowel de exposanten als de bezoekers hebben we besloten de beurzen af te blazen', legt Wolfram Diener, directeur en CEO van Messe Düsseldorf, uit.

 

Diener vervolgt: 'Exposanten en bezoekers kunnen op onze online platforms informatie blijven verzamelen over het laatste nieuws uit de branche en over trends en productinnovaties. Met dit in het achterhoofd ontwikkelen we onze digitale content voortdurend verder.' 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren