Zoeken
 
 

Slotevent haalbaarheidsstudie: Hoe maak ik mijn kunststofproduct antibacterieel?


Mechelen, 24 oktober 2013
Op woensdag 20 november 2013 wil Flanders' PlasticVision de generieke resultaten van de haalbaarheidsstudie ‘Hoe maak ik mijn kunststofproduct antimicrobieel?!' voorstellen.

Kunststoffen worden ingezet in verschillende toepassingen waar hygiëne-eisen gelden of waar materialen blootgesteld worden aan degradatie door micro-organismen. Het uitrusten van kunststoffen en rubbers met bacterie- en/of schimmelwerende eigenschappen kan voor deze toepassingen een belangrijke meerwaarde betekenen.

 

Onderwerpen

Op het evenement komen verschillende onderwerpen omtrent micro-organismen en kunststof de orde. Bijvoorbeeld met welk type microben heeft een product te maken en welke type antibacteriële technologieën zijn er momenteel op de markt? Er wordt informatie verstrekt over additieven en coatings.

 

Slotevent

De deelnemers van dit slotevent ontvangen een exemplaar van de publicatie van Flanders' PlasticVision met de resultaten van de haalbaarheidsstudie waarin wordt besproken hoe kunststoffen vandaag de dag antibacterieel kunnen worden gemaakt.

 

Doelstelling

Door de vele vragen die zich stellen rond antibacteriële technieken wil Flanders' PlasticVision via dit event meer duidelijkheid scheppen in de huidige mogelijkheden en regelgevingen omtrent dit topic. Het evenement richt zich op verwerkers van rubber en kunststoffen, bedrijven die hun kunststofproduct willen optimaliseren, productontwikkelaars en andere geïnteresseerden.

 

Voor leden van Flanders' PlasticVision kost de dag € 120 excl. BTW. Voor niet leden is het € 160 excl. BTW. Het evenement wordt gehouden op 20 november 2013 in het Elewijt Center te Elewijt-Mechelen.

www.plasticvision.be

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren