Zoeken
 
 

Metav maakt nieuwe datum bekend


Frankfurt am Main (DE), 10 maart 2020
De Metav, internationale vakbeurs voor metaalbewerkingstechnologieën, zou plaatsvinden van 10 tot 13 maart. Begin deze maand maakte de organisatie bekend dat de beurs werd uitgesteld. De nieuwe datum is nu vastgesteld op 23 tot 26 maart 2021.
'We zijn blij dat we met onze partner, de Messe Düsseldorf, zo snel een nieuwe datum hebben afgesproken', zegt Dr. Wilfried Schäfer, directeur van de Metav-organisatie VDW (Duitse Vereniging van Machinebouwers). Metav 2020 moest worden uitgesteld vanwege de coronavirusepidemie. Dit maakte het voor de organisatoren des te belangrijker om snel een vervangende datum te vinden, zodat de exposanten met zekerheid vooruit kunnen plannen.

'Dit was geen sinecure, want de hele beurskalender moest opnieuw worden ingepland vanwege het grote aantal annuleringen en verschuivingen van beurzen', aldus Schäfer. De organisatoren gaan er optimistisch van uit dat het coronaprobleem begin 2021 is opgelost. Er is ook een redelijke verwachting dat de economie zich tegen volgend voorjaar zal hebben hersteld. De machinebouwindustrie, als een van de belangrijkste klanten van de werktuigbouwsector, verwacht dat de vraag zal terugkomen zodra de coronacrisis is overwonnen.

'Alle contracten met de ongeveer 460 Metav-exposanten blijven voor de nieuwe datum geldig', bevestigt VDW-directeur Schäfer.

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren