Zoeken
 
 

Eurofinish 2013 in Gent benadrukt veelzijdigheid coatingtechnieken


Gent, 17 oktober 2013
Eurofinish legt duidelijk accenten voor de toekomst van coatingtechnieken. Met die slogan opent Eurofinish 23 oktober 2013 zijn deuren. Op de tweedaagse beurs wordt de bezoeker op aanschouwelijke wijze geïnformeerd over de oppervlaktebehandeling van vandaag en morgen, en over nieuwe innoverende technologieën en nieuwe applicaties.
De toepassingen van oppervlaktebehandeling zijn legio. Meestal gaat het om behandelingen met het oog op bescherming (corrosie) en/of verfraaien maar steeds vaker worden ook andere functionele eisen gesteld die in de toekomst alsmaar belangrijker zullen worden. VOM vzw, de Belgische vereniging voor oppervlaktetechnieken van materialen en organisator van Eurofinish heeft daarom het plan opgevat om ter gelegenheid van Eurofinish speciaal de aandacht te vestigen op de veelzijdigheid van oppervlaktebehandeling, alom tegenwoordig in vele dagelijkse toepassingen, en op nieuwe applicaties en technologieën die zich voor de toekomst aandienen.

 

Enquête

Aan de hand van een Eurofinish-enquête naar de actuele informatiebehoeften inzake oppervlaktebehandeling heeft de beursorganisatie in kaart gebracht waar de bezoeker meer over wil weten. VOM België en zijn partners hebben met de topantwoorden uit deze enquête een uniek conferentieprogramma samengesteld. De bezoekers van Eurofinish krijgen op deze manier conferentiethema's aangeboden die recht uit hun markt komen.
Tijdens de beurs kunnen bezoekers op de stand van VOM België terecht met hun technische vragen. Zo kan VOM België zijn rol als neutraal kenniscentra ten volle uitspelen. Indien de bezoeker dit wenst kan zo'n technische vraag ook verder bekend worden gemaakt onder de exposanten. Via een uitgestippelde wandeling langs de geselecteerde stands van het innovatietraject maken alle bezoekers en persafgevaardigden kennis met veelbelovende innovaties in oppervlaktebehandeling. Een vakjury heeft op basis van een aantal criteria een selectie gemaakt van ingezonden innovaties die na 1 januari 2012 door exposanten op de markt zijn gebracht. De geselecteerde exposanten zijn te herkennen aan het innovatie-logo aangebracht op hun stand.

 

Demotraject

Op een specifiek beursplan worden de standhouders aangeduid die een live demo of een simulatie demo op hun standplaats geven. Deze stands zijn onderdeel van het demotraject. Zo vinden bezoekers snel en gemakkelijk exposanten die op hun stand vooruitstrevende en innoverende toepassingen live demonstreren. Op 2BFUNTEX innovatieseminarie annex matchmaking event rond functioneel textiel en textielverwante materialen krijgen deelnemers de kans om hun nieuwe technologieën en projectideeën voor te stellen. Vervolgens kunnen ze één-op-één met geïnteresseerde partners praten. Registratie en indienen van abstracts van technologie aanbiedingen en vragen zal gebeuren via een specifieke webtool, ter beschikking gesteld door het Enterprise Europe Network.

 

Subcontracting 2013

Tegelijkertijd met Eurofinish vindt Subcontracting 2013 plaats. Op deze beurs kan de bezoeker gespecialiseerde toeleveranciers en kenniscentra ontmoeten. Eurofinish en Subcontracting 2013 vinden plaats op woensdag 23 en donderdag 24 oktober 2013 in hall 1 van Flanders expo te Gent, België. Op woensdag is de beurs geopend van 10.00 uur tot 20.00 uur en op donderdag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

 

Eurofinish 2013 is op 23 en 24 oktober in Flanders expo te Gent

 

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren