Zoeken
 
 

Prototyping MNE verbindt ontwerpen en maken


Kortrijk, 11 februari 2020
Ruim 3.200 professionals uit de maakindustrie en machinebouw en 217 studenten hogere technologisch onderwijs deden op 5 en 6 februari de combi netwerkevent Prototyping MNE 2020 in Kortrijk Xpo aan.
Onderliggend was de aanzet om de beurs Prototyping Xpo en de beurs Machineering Network Event, beide aparte networkevents met hun eigen specialismen samen te brengen onder de boodschap dat ontwerpen en maken onlosmakelijk met elkaar verbonden moeten worden binnen de vierde industriële revolutiecontext. 186 exposanten uit de Benelux, ingedeeld in tien technologieroutes openden de ogen voor industriële teams waaronder design, engineering, productie, prototyping, maintenance en planning en linkten de relevante technologische innovaties, oplossingen, materialen en machines voor het maken en ontwerpen van producten doorheen de volledige waardeketen. Met de insteek van belangrijke partners met onder andere Howest Industrial Design, Agoria en Flam3D, kreeg iedere technologie en inzicht haar waardige kijk-en leerervaring voor de bezoeker. Tijdens de beurstweedaagse zijn negen expert classes omtrent maken, ontwerpen, industry 4.0 en een Captains of Manufacturing Debate gehouden.

Het team Industrialfairs (Invent Media) heeft voor de volgende editie 9 en 10 februari 2022. Ondertussen staat de lancering van  Machineering 2021 te Brussels Expo, de grotere beurs voor maaktechnologie en machinebouw in de startblokken.

 
print deze pagina mail door stel uw vraag
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

5 Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke krant met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
Verschillende specials waarin u uw bedrijf of product specifiek onder de aandacht kunt brengen
 5.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren