Zoeken
 
 

BUN Engineering betrekt nieuw kantoor


Alleur , 10 februari 2020
Auteur:
Jerom Rozendaal
De Belgische Benelux dealer van CNC machinebouwers Citizen Cincom en Citizen Miyano, BUN Engineering, heeft een nieuw bedrijfspand in gebruik genomen in Alleur, regio Luik, waar op termijn ook een showroom moet herrijzen.
‘De nieuwe locatie is geografisch beter gelegen om de Benelux markt te bedienen dan onze vorige locatie in Sprimont, tegen de grens met Luxemburg', vertelt Vincent Bedin, werknemer en zoon van eigenaar Roger Bedin. Het bedrijf ging in december over, maar renovatiewerken zijn nog gaande.

Vanuit Alleur bedient BUN Engineering de hele Benelux, terwijl het in België en Nederland ook een team van zeven installateurs heeft rondlopen. De Nederlandse onderhoudstechniekers werken vanuit de provincie Overijssel en Limburg, waardoor het gros van de klanten binnen een uur bereikt kan worden.

Op de nieuwe locatie wil het bedrijf, dat sinds 1996 ruim zeshonderd CNC machines installeerde in de Lage Landen, op termijn ook een technisch atelier inrichten om de machines te prepareren voor verkoop. ‘Op dit moment worden de machines nog op de locatie van de klant op maat geprepareerd en geïnstalleerd, vertelt Bedin.

In Alleur zal volgens planning ook een showroom opgetuigd worden, waar potentiële klanten de gewenste CNC machines aan het werk kunnen zien. ‘De realisatie van de verbouwplannen van het bedrijfspand is afhankelijk van het aantrekken van de markt, want het brengt behoorlijke investeringen met zich mee', vertelt Bedin junior. Hij benadrukt dat de verkoop van CNC machines vorig jaar stroef verliep in tegenstelling tot 2018. ‘En ook in 2020 zijn de vooruitzichten niet goed.'
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren