Zoeken
 
 

Première van Science Campus op K 2013


Düsseldorf, 10 oktober 2013
Behoud en versterken van de innovatieve prestaties van de industrie, de samenwerking tussen academische instellingen en commerciële ondernemingen worden een belangrijke bijdrage aan de concurrentiepositie van vrijwel elk segment van de industrie.
Om dit te bewerkstelligen wordt het nieuwe Science Campus gelanceerd op K 2013. K 2013 is de belangrijkste gespecialiseerde vakbeurs voor kunststoffen en rubber. Het speciale forum van de Science Campus is geopend van 16 tot 23 oktober en geeft een overzicht van activiteiten en resultaten. Het wordt georganiseerd door talrijke wetenschappelijke organisaties, is het evenement bedoeld om het discussie en samenhang tussen wetenschap en industrie te intensiveren.

 

Hal 7

Voor het eerst komen zestien universiteiten, instituten en agentschappen samen in hal 7.0 van het beurscomplex in Düsseldorf. Een breed scala aan baanbrekende technologieën en oplossingen worden gepresenteerd. Het zijn alle uitdagingen voor de kunststof-en rubberindustrie. Actuele onderwerpen die de hele sector betreffen, waaronder oppervlakken (functionele scope en processen); functionele integratie (materialen en processen);lLicht-gewicht-engineering (structurele materialen en processen); materiaal cycli (hernieuwbare bronnen,  biopolymeren, recycling) en wetenschappelijk onderwijs. De volgende academische instellingen zijn onder andere aanwezig op het Science Campus van de K 2013. Fachagentur Nachwachsende Rohstoffe (agentschap hernieuwbare bronnen); Fraunhofer-instituten; Darmstadt University; RWTH Aachen, Leibniz Institute for Polymer Research, Technical University Dresden, en de Stuttgart University.

 

Exposanten

Tijdens K 2013 zullen ongeveer 3.100 exposanten uit zestig landen hun nieuwste ontwikkelingen in machines en apparatuur presenteren voor de kunststof- en rubberindustrie, grond- en hulpstoffen, alsmede halffabricaten, industriële componenten en versterkte kunststof producten. Leveranciers    variëren   van    multi-nationals tot aan startende bedrijven, producten omvatten standaard polymeren evenals op maat gemaakte mallen. Naar verwachting  zal een totaal van 200.000 specialisten van over de hele wereld de beurs bezoeken, die geopend zal zijn vanaf woensdag 16 oktober tot 23 oktober van 10.00 tot 18.30 uur.

www.k-online.de

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren