Zoeken
 
 

Foamflex maakt doorstart


Menen, 8 oktober 2013
Foamflex, producent van kunststofonderdelen voor de meubel- en auto-industrie uit Menen heeft een overnemer gevonden. De helft van het personeel kan bij de producent blijven werken.
Het bedrijf in de Industrie­laan, dat twee weken geleden failliet werd verklaard, maakt een doorstart in een afgeslankte versie. In een eerste fase kan ongeveer de helft van de dertig arbeiders en drie bedienden opnieuw aan de slag. De nieuwe eigenaars werken met interimcontracten totdat ze een duidelijk zicht hebben op het orderboek van Foamflex. Ze hopen zo veel mogelijk klanten te kunnen behouden. Afhankelijk van de bestellingen kan het aantal medewerkers worden opgetrokken.

 

Meubelsector

De nieuwe eigenaars zijn de ondernemers Robert Coppens en Patrick Boonefaes van Quality Tools uit Izegem, actief in de meubelsector. Zij namen eerder dit jaar ook al de borstelproducent Viaene & Zoon uit Izegem over. Curator Mathieu Versuyt, die het faillissement afhandelde, is zeer tevreden over de snelle overname. ‘Foamflex is een van de weinige spelers in deze sector, en het is toch belangrijk dat op die site in Menen een deel van de werkgelegenheid behouden blijft.' De productie werd dinsdag langzaam hervat.(Nieuwsblad)

www.foamflex.be

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren