Zoeken
 
 

Netwerkbeurs MNE voor partners uit metaal- en maakindustrie


Kortrijk, 2 oktober 2013
De netwerkbeurs MNE (MTMS Network Event) wordt op 5 en 6 februari 2014 gehouden in de Kortrijk Xpo. Het is mogelijk deel te nemen met een all in stand van 12 vierkante meter voor 1600 euro. Grotere stands zijn ook mogelijk.

MNE is aan zijn tweede editie toe. In 2012 bezochten op amper twee namiddagen 2358 bezoekers deze netwerkmanifestatie voor partners uit de metaal- en maakindustrie. 135 exposanten namen deel aan de eerste editie. MTMS Network Event 2014 kondigt zich groter aan dan de vorige editie. Meer exposanten betekent meer bezoekers. Verder betrekt de beursorganisatie nu aanvullend bij exposanten uit de toelevering van metaal ook exposanten uit de toelevering en verwerking van kunststoffen en composiet. Op die manier wordt er een breder industrieel publiek bereikt uit alle sectoren van de maakindustrie en apparatenbouw.

 

De prijzen voor stands op het event zijn all in. Alles is dus inbegrepen nl oppervlakte, tapijt, aansluiting 2 KW met multi stopcontact, één spot/3m², één tafel + drie stoelen/16m², dagelijkse reiniging, dossierrecht, plan- en catalogusvermelding, tweehonderd klantenkaarten, drie exposantenbadges, twee parkingkaarten voor twee dagen, belettering firmanaam en standnummer, wanden en friezen 2,5m. Inschrijven kan op www.networkevent.be.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren