Zoeken
 
 

Allen Muhich nieuwe CFO bij Faro


Rugby (UK), 24 juli 2019
Faro, producent van oplossingen voor 3D-meettechniek, heeft met ingang van 26 juli een nieuwe Chief Financial Officer met Allen Muhich. Muhich was eerder CFO bij Electro Scientific Industries, hier werkte hij al samen met Michael Burger, CEO van Faro.

De heer Muhich wordt verantwoordelijk voor de financiële activiteiten van Faro , het aansturen van de regionale financiële teams en het leiden van de investor relations. Hij rapporteert rechtstreeks aan de heer Burger. Eerder werkte Muhich voor Electro Scientific Industries, ID experts, Smarsh Inc. en Radisys Corporation. Hij heeft meer dan vijftien jaar ervaring in financieel management. Muhich volgt Robert Seidel op, Seidel zal aanblijven tijdens een overgangsperiode. 


'Ik ben verheugd Allen te mogen verwelkomen bij Faro om ons succesvol werkpartnerschap tot stand te brengen dat we al enkele jaren delen', aldus Michael Burger, president en CEO van FARO. 'Allen is een ervaren financieel manager met een indrukwekkend trackrecord in het vervullen van een wereldwijde financiële functie in een complexe, klantgerichte industrie voor industriële technologie. Ik kijk ernaar uit om opnieuw nauw met Allen samen te werken nu we een opwindend nieuw hoofdstuk voor FARO ingaan.'

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren